magnolia Skrevet 8. januar 2004 Skrevet 8. januar 2004 Synes å ha hørt en gang at man IKKE skal halvere mengde gjær hvis man halverer oppskrifter på gjærbakst? Noen som vet om dette stemmer eller går det helt greit å halvere gjærmengden mon tro? 0 Siter
maiken76 Skrevet 8. januar 2004 Skrevet 8. januar 2004 Du bør nok, eller trenger hvertfall ikke å halvere mendgen med gjær nei. Mulig det funker å halvere også, men det ville jeg ikke gjort. 0 Siter
serendipity Skrevet 8. januar 2004 Skrevet 8. januar 2004 Hm.... Det har jeg bestandig gjort, uten at det har blitt annerledes. 0 Siter
citygirl Skrevet 8. januar 2004 Skrevet 8. januar 2004 Du tenker sikkert på at man ikke trenger å doble mengden gjær om du skal doble oppskriften. Men skal du halvere oppskriften, skal du halvere gjærmengden også. Ellers blir det lett gjærsmak... God bakelyst! Mvh 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 8. januar 2004 Skrevet 8. januar 2004 Joda, du må halvere.. Ellers vil det smake gjær. 0 Siter
fresja Skrevet 8. januar 2004 Skrevet 8. januar 2004 Det står vel som oftest 1 pk gjær i oppskriftene, uansett om det er mye eller lite væske/mjøl i oppskriften. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.