Gjest matlei Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 SKal lage noe av strimlet svinekjøtt til middag i dag, men er lei wok og pitabrød. Hva kan jeg DA lage...!!??? Tips mottas med takk 0 Siter
Gjest halogen Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Strimlet svinekjøtt, løk, paprika, sjampinjong - stekes i panne. Server med pommes frites og bernaise saus. Nå ble jeg sulten! 0 Siter
Gjest halogen Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Strimlet svinekjøtt, løk, paprika, sjampinjong - stekes i panne. Server med pommes frites og bernaise saus. Nå ble jeg sulten! Alternativt: Strimlet svinekjøtt kan brukes som basis for gryteretter eller til pasta. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 kjøp uncle bens sur-søt saus.. men ikke den vanlige, kjøpt den det sta szusan eller noe sånt.. Der er det paprika og alt i... Den er faktisk kjempegod! med ris... Den er 10 ganger bedre enn den vanlige sur-søte sausen til uncle bens.. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Eller så kan du lage fahitas! Stek kjøttet, og sleng oppi paprikastrimler og løk, paprikaen skal ikke stekes lenge, bare snus i panna... Eller blir den bløt. Kjøp enten krydderblanding i pose og ha over, eller ta på det du ønsker av krydder... Så tar du salsa og annet du liker inni... kjempegodt! ; ) 0 Siter
Gjest gisp Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Eller så kan du lage fahitas! Stek kjøttet, og sleng oppi paprikastrimler og løk, paprikaen skal ikke stekes lenge, bare snus i panna... Eller blir den bløt. Kjøp enten krydderblanding i pose og ha over, eller ta på det du ønsker av krydder... Så tar du salsa og annet du liker inni... kjempegodt! ; ) Hvor mye tar du per time for alle dine innlegg og gode råd her? 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Hvor mye tar du per time for alle dine innlegg og gode råd her? 1000 spenn! Siden det er deg -igjen.. 0 Siter
Gjest matmatm Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Hvorfor lager du ikke noe helt annet da om du er lei det som er lettest å lage av sånt kjøtt. Lag noe med kjøttdeig feks.. 0 Siter
Gjest gisp Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 1000 spenn! Siden det er deg -igjen.. Jeg er ikke villig til å gi ei krone. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Jeg er ikke villig til å gi ei krone. Hvorfor spøøre da? har duu fortsatt ikke funnet noe annet å irritere deg over?? Jøss.. Må være et kjedelig liv.. 0 Siter
Gjest Skjermtrollet Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Pleier Strimle det på forhånd. La det ligge i pose med litt olje, salt og pepper, stekes i panna, hakk litt purre og hell over et par bokser hakka tomater. Server med ris! Nam Nam.. og ganske sunt:0) 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Stekt spagetti eller stekte nudler.stek kjøttet, ha i det du har lyst på, f.eks: Løk, champignonger, babymais, bambusskudd, strimlede gulrøtter osv. Ha oppi spagetti eller nudler, rør inn soyasaus og krydder etter smak. Ekstra godt blir det om du gratinerer det etterpå. 0 Siter
Freya Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Stekt spagetti eller stekte nudler.stek kjøttet, ha i det du har lyst på, f.eks: Løk, champignonger, babymais, bambusskudd, strimlede gulrøtter osv. Ha oppi spagetti eller nudler, rør inn soyasaus og krydder etter smak. Ekstra godt blir det om du gratinerer det etterpå. Hørtes rimelig likt ut som wok, spør du meg. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Hørtes rimelig likt ut som wok, spør du meg. Nei, dette blir mere som stekt ris. Det skal stekes i stekepanne og ikke wokes. 0 Siter
favn Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Eller så kan du lage fahitas! Stek kjøttet, og sleng oppi paprikastrimler og løk, paprikaen skal ikke stekes lenge, bare snus i panna... Eller blir den bløt. Kjøp enten krydderblanding i pose og ha over, eller ta på det du ønsker av krydder... Så tar du salsa og annet du liker inni... kjempegodt! ; ) Visste du at paprika virkelig først kommer til sin rett ved lang steking? Det er vel nesten bare vi nordboere som spiser paprika naturelle... Prøv denne, helt nydelig: Strimle masse paprika, gjerne i flere farger. Legg i langpanne / brett. Strø over rikelig med hvitløksfedd, ikke ta av skallet først. Olivenolje dæsjes over. I ovn, nå husker jeg ikke helt, men kanskje 150 grader. Vend litt på paprika/hvitløken innimellom. Ferdig når myk og gyllen farge. Serveres som tilbehør til ymse. Hvitløkfeddene skvises ut av skallet, er også helt myke. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.