Gå til innhold

Strimler av svinekjøtt -middagstips?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Pricilla

Eller så kan du lage fahitas! Stek kjøttet, og sleng oppi paprikastrimler og løk, paprikaen skal ikke stekes lenge, bare snus i panna... Eller blir den bløt.

Kjøp enten krydderblanding i pose og ha over, eller ta på det du ønsker av krydder... Så tar du salsa og annet du liker inni... kjempegodt! ; )

Eller så kan du lage fahitas! Stek kjøttet, og sleng oppi paprikastrimler og løk, paprikaen skal ikke stekes lenge, bare snus i panna... Eller blir den bløt.

Kjøp enten krydderblanding i pose og ha over, eller ta på det du ønsker av krydder... Så tar du salsa og annet du liker inni... kjempegodt! ; )

Hvor mye tar du per time for alle dine innlegg og gode råd her?

Annonse

Pappa Bjørn

Stekt spagetti eller stekte nudler.stek kjøttet, ha i det du har lyst på, f.eks: Løk, champignonger, babymais, bambusskudd, strimlede gulrøtter osv. Ha oppi spagetti eller nudler, rør inn soyasaus og krydder etter smak.

Ekstra godt blir det om du gratinerer det etterpå.

Stekt spagetti eller stekte nudler.stek kjøttet, ha i det du har lyst på, f.eks: Løk, champignonger, babymais, bambusskudd, strimlede gulrøtter osv. Ha oppi spagetti eller nudler, rør inn soyasaus og krydder etter smak.

Ekstra godt blir det om du gratinerer det etterpå.

Hørtes rimelig likt ut som wok, spør du meg.

Annonse

Eller så kan du lage fahitas! Stek kjøttet, og sleng oppi paprikastrimler og løk, paprikaen skal ikke stekes lenge, bare snus i panna... Eller blir den bløt.

Kjøp enten krydderblanding i pose og ha over, eller ta på det du ønsker av krydder... Så tar du salsa og annet du liker inni... kjempegodt! ; )

Visste du at paprika virkelig først kommer til sin rett ved lang steking? Det er vel nesten bare vi nordboere som spiser paprika naturelle...

Prøv denne, helt nydelig:

Strimle masse paprika, gjerne i flere farger. Legg i langpanne / brett. Strø over rikelig med hvitløksfedd, ikke ta av skallet først. Olivenolje dæsjes over. I ovn, nå husker jeg ikke helt, men kanskje 150 grader. Vend litt på paprika/hvitløken innimellom. Ferdig når myk og gyllen farge. Serveres som tilbehør til ymse. Hvitløkfeddene skvises ut av skallet, er også helt myke.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...