Babette Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Det hører til sjeldenhetene at jeg lager pai, men jeg skal huske på tipset ditt. Når jeg forstekler bunnen legger jeg alu-folie på over bunnen og fyller opp med tørre bønner. Så forsteker jeg, og unngår da at bunnen "bobler" opp. Kan man bruke tørre bønder hvis man ikke har bønner for hånden? 0 Siter
Gjest sesam med kesam Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Kesam tåler ikke varme Kesam tåler varme men ikke koking. Kan brukes til varme ovnsretter og i bakverk. 0 Siter
Vincent Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Kesam tåler varme men ikke koking. Kan brukes til varme ovnsretter og i bakverk. Ja, du har helt rett. Klønete forklart av meg, jeg skulle selvsagt ha uttrykt med klarere og skrevet "koking" ikke "varme". Beklager. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.