Gå til innhold

Erstatte creme fraiche med noe magrere?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det hører til sjeldenhetene at jeg lager pai, men jeg skal huske på tipset ditt.

Når jeg forstekler bunnen legger jeg alu-folie på over bunnen og fyller opp med tørre bønner. Så forsteker jeg, og unngår da at bunnen "bobler" opp.

Kan man bruke tørre bønder hvis man ikke har bønner for hånden?

Gjest sesam med kesam
Skrevet

Kesam tåler ikke varme

Kesam tåler varme men ikke koking. Kan brukes til varme ovnsretter og i bakverk.

Skrevet

Kesam tåler varme men ikke koking. Kan brukes til varme ovnsretter og i bakverk.

Ja, du har helt rett.

Klønete forklart av meg, jeg skulle selvsagt ha uttrykt med klarere og skrevet "koking" ikke "varme".

Beklager.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...