Sofapus Skrevet 27. oktober 2004 Del Skrevet 27. oktober 2004 Noen som har en skikkelig god oppskrift på brød? Helst grovt, men ikke så grovt som rugbrød. Takker 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest raisin Skrevet 27. oktober 2004 Del Skrevet 27. oktober 2004 Nei, men jeg har oppskrift på et utrolig godt sitron og blåbærbrød: (beklager at det står på engelsk) 1/3 cup melted butter 1 cup white sugar 3 tablespoons lemon juice 2 eggs 1 1/2 cups all-purpose flour 1 teaspoon baking powder 1 teaspoon salt 1/2 cup milk 2 tablespoons grated lemon zest 1/2 cup chopped walnuts 1 cup fresh or frozen blueberries 2 tablespoons lemon juice 1/4 cup white sugar DIRECTIONS: Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease an 8x4 inch loaf pan. In a mixing bowl, beat together butter, 1 cup sugar, juice and eggs. Combine flour, baking powder and salt; stir into egg mixture alternately with milk. Fold in peel, nuts, and blueberries. Pour batter into prepared pan. Bake in preheated oven for 60 to 70 minutes, until a toothpick inserted into center of the loaf comes out clean. Cool bread in pan for 10 minutes. Meanwhile, lemon juice and 1/2 cup sugar in a small bowl. Remove bread from pan and drizzle with glaze. Cool on a wire rack 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleMusMei1365380750 Skrevet 16. desember 2004 Del Skrevet 16. desember 2004 Hvis du ikke gidder å bake selv, får du Fedon-bröd på REMA. Det er kjempegodt og inneholder ikke hvetemel. Litt dyrt, da. Ca. 28 kr. pr. stk... Men godt er det... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest baremei Skrevet 16. desember 2004 Del Skrevet 16. desember 2004 Godt grovbrød: 8 dl hvetemel 3 dl havregryn 5 dl grovt rugmel(eller annen grov melsort) 1-1,5 pk tørrgjær 3 ss sukker 1/2 dl solsikkekjerner 1/3-1/2 dl linfrø ca. 6 dl lunken væske;vann eller melk(prøv deg fram til en passelig deig) ca 1/2 dl olje(soya eller solsikke)-blandes i melka Deigen blandes sammen, først de tørre ingrediensene, så has de våte i. Eltes godt. Heves i en time.Formes til brød eller rundstykker, og stekes på 250 grader til de har fått litt gyllen skorpe (10-15 min for rundstykker, noe lengre for brød). Håper jeg har huska alt nå da..har bare oppskriften i hodet,ser du:) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.