Gå til innhold

Tunfisk på boks


Anbefalte innlegg

Skrevet

Om du vil ha med eller uten gele er vel en smakssak. Jeg synes den med gele smaker fælt.

Variantene i hhv vann og olje er mer "likeverdige" mht smak (synes jeg), men den med vann er naturligvis mye magrere enn den med olje.

Tunfisk på boks kan brukes bl. a. til:

* Ha i en skål, strø på salt og pepper og spis som den er! Lettvint og godt minimåltid!

* Has på brødskiva, gjerne slik som "den i vann beskriver"

* Has på pizza.

* Salat med tunfisksalat

* Eller denne deilige tunfisksalaten: Bland tunfisken med majones, salt, pepper, maiskorn, grønne oliven (helst delt opp) og litt hvitvindseddik. Passer godt på koldtbord, på brødskiva etc.

Den kan også "spes" ut med kokt egg i båter og/eller kokt makaroni.

takk for tips!

Kanskje jeg skal begynne å like tunfisk nå.

:)

Skrevet

Det er ikke bare pusekatter og bolere som spiser tunfisk:-)

Det er billig, lettvint og sunt. Og med diverse sauser og krydder kan det bli riktig så godt. Jeg overlevde studietida på tunfisk, makaroni, ost og ketsjup når økonomien var for stram.

Bruker variantene med vann, olje og gele litt om hverandre.

Men har dere prøvd å kjøpe fersk tunfisk? Det er som heaven i forhold til boksevarianten. Dødsgodt. Kna spises som biff.

*sulten*

Ja, tunfiskbiff er supergourmetmat! Men hermetisk tunfisk ligner ikke på ordentlig tunfisk engang, og det smaker enda mindre likt enn det ser ut!

Tunfisktartar er også veldig godt. Merkelig nok er det likevel ikke min favoritt-sushi.

Det er visstnok en truet dyreart. Jeg så en levende tunfisk svømme forbi i Karibia en gang. Den var svææææær!

Er student selv, så det er derfor jeg lurer. :)

Skrevet

Den tunfisksalaten din hørtes god ut. Den skal jeg jammen prøve en dag.

:)

Jepp! Kan anbefales!! :-)

Gjest sarah bernard
Skrevet

Ser at du har fått mange gode tips. Bland også tunfisk i gresk salat, om du vil.

Tunfisk i gele har jeg aldri smakt, men går gjerne god for de to andre.

Ris, tunfisk, sitronpepper i en skål. Gjerne varm ris og kald tunfisk, mmmm.

Tunfiskgryte: Tunfisk, salt, pepper, karri, philadelphiaost, rømme, purre. Mikse og la småputre i noen minutter. Server med salat, eventuelt også pasta.

Skrevet

Spis det med gaffel... mmmmm!

Jeg har jobbet et sted hvor vi smurte mange sandwich, og det ble brukt til det. Ellers brukte vi det mye til forretter. f.eks. tunfisk, kapers, sitron og rømme blandet sammen og lagt inn i en rull røket laks.

Skrevet

Bland den med rømme, majo og krydder så har du godt pålegg.

Skrevet

Bland den med rømme, majo og krydder så har du godt pålegg.

Det høres jæ.... kult ut når folk sier 'majo'.

:)

Skrevet

Tunfiskpasta og tunfisk i pitabrød. Men tunfisksalat (rømme, majones, oliven, vårløk, krydder) er min favoritt!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...