Tvillingmamma Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Jeg savner en god grøtkjele. Har lenge ønsket meg det til jul, til alle som sier at de ikke vet hva de skal kjøpe men nå må vi visst gjøre det selv. Har noen noen gode erfaringer med hva som er kjempebra? Ønsker å få slutt på alt av brente melkeprodukter... Hvordan er Høyang sin Party-serie? Jeg vet at det er et merke der ute som heter Mesterkokken. Svigermor har og den er suveren. Men hun husker ikke hvor hun har kjøpt den, og jeg har søkt litt på nettet, men kan ikke finne spor etter den. Gode råd mottas med takk! Mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Jeg liker Høyangs All steel - serie - den er tykkbunnet, og den er super til koking av grøt (men man må selvsagt røre, da :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2050901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bakemester harepus Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Jeg liker Høyangs All steel - serie - den er tykkbunnet, og den er super til koking av grøt (men man må selvsagt røre, da :-) nytter ikke koke opp sauser eller grøt uten "slipp lett"-belegg!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2050909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvillingmamma Skrevet 11. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 11. desember 2006 nytter ikke koke opp sauser eller grøt uten "slipp lett"-belegg!! Nei, og hvilken kjele skal jeg da kjøpe? Hva anbefaler du? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2050939 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 nytter ikke koke opp sauser eller grøt uten "slipp lett"-belegg!! Tull og tøys! Jeg har kun "all steel" kjeler, etter å ha blitt møkk lei av "slipp lett" belegg - som ble ødelagt hele tida. Jeg koker sauser, koker grøt og alt, og har aldri noen problemer. Poenget er å røre + regulere varmen på plata. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2050950 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Nei, og hvilken kjele skal jeg da kjøpe? Hva anbefaler du? Det går aldeles utmerket å lage både sauser og grøt i stålkasseroller. Det gjelder bare å røre og å regulere varmen. Min erfaring er at slipp lett variantene er lite slitesterke (men et varierer veldig med kvalitet), og har derfor kuttet alle slike. Stålkasserollene er glimrende! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2050957 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Jeg er ikke så glad i disse belagte kjelene. Vi har kun tykkbunnede stålkjeler, og synes det fungerer veldig bra. Det hjelper også å ha induksjonsplater hvor varmen er lettere å styre enn i tradisjonelle kokeplater. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2050979 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvillingmamma Skrevet 11. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 11. desember 2006 Jeg er ikke så glad i disse belagte kjelene. Vi har kun tykkbunnede stålkjeler, og synes det fungerer veldig bra. Det hjelper også å ha induksjonsplater hvor varmen er lettere å styre enn i tradisjonelle kokeplater. Induksjon er greit det, men vi har ingen planer om å bytte ut komfyren enda, selv om jeg har en del induksjonskjeler... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2050985 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Jeg liker ikke kjeler med slipp-lett-belegg til grøt. Det virker som grøten svir seg litt likevel, men det svidde løsner så snart jeg rører, og jeg ender opp med en slags snerk som blir rørt rundt i grøten. Så jeg bruker gammeldags aluminiumskjele. Ellers reduserer du sviingen til et minimum hvis du koker opp grøt og melk og putter gryten i stekeovnen (kald ovn). Etter noen timer er grøten nesten ferdig, den må bare kokes en liten stund. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051002 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvillingmamma Skrevet 11. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 11. desember 2006 Jeg liker ikke kjeler med slipp-lett-belegg til grøt. Det virker som grøten svir seg litt likevel, men det svidde løsner så snart jeg rører, og jeg ender opp med en slags snerk som blir rørt rundt i grøten. Så jeg bruker gammeldags aluminiumskjele. Ellers reduserer du sviingen til et minimum hvis du koker opp grøt og melk og putter gryten i stekeovnen (kald ovn). Etter noen timer er grøten nesten ferdig, den må bare kokes en liten stund. Men noen ganger skal man ha grøt nå, ikke om noen timer... Særlig den grøtrisen fra Ming, tror jeg, der hvor det skal koke i 45 min, har jeg ofte problemer... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051010 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Men noen ganger skal man ha grøt nå, ikke om noen timer... Særlig den grøtrisen fra Ming, tror jeg, der hvor det skal koke i 45 min, har jeg ofte problemer... 45 minutters grøtris må det være. Alt annet er uspiselig. Stikkordet er planlegging, men her er jeg nok beryktet. Selvfølgelig vet jeg om morgenen hva jeg skal ha til middag den dagen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051027 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvillingmamma Skrevet 11. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 11. desember 2006 45 minutters grøtris må det være. Alt annet er uspiselig. Stikkordet er planlegging, men her er jeg nok beryktet. Selvfølgelig vet jeg om morgenen hva jeg skal ha til middag den dagen. Ja, jeg også stort sett, men gjør du dette i stand mens du smører matpakke osv. da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051032 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Ja, jeg også stort sett, men gjør du dette i stand mens du smører matpakke osv. da? Grøt har vi på lørdager. (nevrotisk? jeg?) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Debra irl Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Mesterkokken sine kjeler har jeg også lett etter. Men vi kan nok bare drømme om å finne de igjen dessverre.... Som grøtkjele har jeg nå en fra Eva-trio. Ikke nødvendigvis beregnet på grøt. Men den har sånn slip-let belegg. For at grøten ikke skal sette seg fast, er medium varme viktig. Ikke kjøre på på full guffe for å bli fortest ferdig. Da går det veldig bra her hvertfall. lykke til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Jeg har aldri fått det til - så jeg kjøper sånn grøt som varmes i microen - hehe Rart det der at ikke folk kan kjøpe den en ønsker seg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051364 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Grøt har vi på lørdager. (nevrotisk? jeg?) litt kanskje....hehe Skulle gjerne vært litt mer nevrotisk - hihi 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051367 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Grøt har vi på lørdager. (nevrotisk? jeg?) litt kanskje....hehe Skulle gjerne vært litt mer nevrotisk - hihi 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051369 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ekte nick Skrevet 11. desember 2006 Del Skrevet 11. desember 2006 Jeg anbefaler en kjele med slipp-lett belegg (feks Tefal). Min grøtkoking har fått et helt annet oppsving etter jeg begynte med det. Du må huske å røre likevel, altså, for å unngå "snerk" i bunnen. Men den svir seg ikke, og er utrolig lett å vaske etterpå! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-2051558 Del på andre sider Flere delingsvalg…
M Sofie Skrevet 26. desember 2019 Del Skrevet 26. desember 2019 Sitat Tvillingmamma Hvordan ser denne Mesterkokken kjelen ut? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/257827-gr%C3%B8tkjele/#findComment-3945552 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.