candyqueen_83 Skrevet 17. januar 2008 Skrevet 17. januar 2008 Vi skal ha italienske pizzaer på lørdag, men har dere forslag til fyll? Skal hvertfall ha en med blåmuggost, men hva mer passer til? Blir det for mye med kjøtt på? Og hvilken ost? Tenkte å bruke denne deigen som jeg har sett på dol før: http://web.telia.com/~u19509478/deg_i.htm Det står det blir 6 pizzaer men ikke i hvilken størrelse? Har en sånn pizzaform og den er vel ca 30 cm i diameter. 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. januar 2008 Skrevet 17. januar 2008 Jeg kan tenke meg den oppskriften er beregnet som porsjonspizza på størrelse med en tallerken. Pizza hawai er min favoritt. Skinke ost og ananas Så finner du gjerne skinke ost og reker (vesuvio?) Videre har du ost skinke og sjampignon (capriciosa?) For ikke å glemme innbakt pizza da. Ost skinke ( calzone) Eller chiao chiao som er innbakt med ost skinke og roastbeef. Hærlige. Flat pizza ja... jo den med biff, løk og paprika. Biffen er ikke strimlet men i stykkerpå ca 2x2cm med bearnaise saus oppå. Tja det var de jeg kom på i farta. Husk at bunnene er veeeldig tynne. Jeg tror kanskje jeg ville laget mere enn en deig, men det ser du sikkert når du har satt den første deigen din. Gjester i morgen?? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. januar 2008 Forfatter Skrevet 17. januar 2008 Jeg kan tenke meg den oppskriften er beregnet som porsjonspizza på størrelse med en tallerken. Pizza hawai er min favoritt. Skinke ost og ananas Så finner du gjerne skinke ost og reker (vesuvio?) Videre har du ost skinke og sjampignon (capriciosa?) For ikke å glemme innbakt pizza da. Ost skinke ( calzone) Eller chiao chiao som er innbakt med ost skinke og roastbeef. Hærlige. Flat pizza ja... jo den med biff, løk og paprika. Biffen er ikke strimlet men i stykkerpå ca 2x2cm med bearnaise saus oppå. Tja det var de jeg kom på i farta. Husk at bunnene er veeeldig tynne. Jeg tror kanskje jeg ville laget mere enn en deig, men det ser du sikkert når du har satt den første deigen din. Gjester i morgen?? Nei egentlig er vi bare to, så lurer på om jeg skal halvere deigen, eller bare lage det som er ,og enten fryse eller spise litt på søndag også ) Lurer på hvor mange pizzaer jeg får ut av deigen i den pizzaformen. Må hvertfall ha 2, kanskje 3? Formen er større enn en tallerken så kanskje det blir 4 ut av den? Da har vi litt til søndag ) Med biff og bearnaise hørtes godt ut ) 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. januar 2008 Skrevet 17. januar 2008 Nei egentlig er vi bare to, så lurer på om jeg skal halvere deigen, eller bare lage det som er ,og enten fryse eller spise litt på søndag også ) Lurer på hvor mange pizzaer jeg får ut av deigen i den pizzaformen. Må hvertfall ha 2, kanskje 3? Formen er større enn en tallerken så kanskje det blir 4 ut av den? Da har vi litt til søndag ) Med biff og bearnaise hørtes godt ut ) Det kommer sikkert litt an på hvor tykk deig du tar også da pr pizza. Den holder nok til dere to ja Si ifra dersom deigen er god da Kanskje jeg også prøver meg på den en dag 0 Siter
....AV Skrevet 18. januar 2008 Skrevet 18. januar 2008 Vi pleier å ha biff og blåmuggost. Gjerne også noen soltørkede tomater. Det er kjempegodt. Du bør bruke en blåmuggost med mye smak, Norzola er vår favoritt (pass på å ikke ta Normanna, den er mye tammere). Vi pleier alltid å lage full porsjon med deig, kjevle ut alt til pizza-emner, fylle på fyll så langt det rekker og hvis det er noen bunner uten fyll halvsteker vi disse og fryser ned. Veldig praktisk å ha noen halvstekte bunner i fryseren. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 18. januar 2008 Forfatter Skrevet 18. januar 2008 Vi pleier å ha biff og blåmuggost. Gjerne også noen soltørkede tomater. Det er kjempegodt. Du bør bruke en blåmuggost med mye smak, Norzola er vår favoritt (pass på å ikke ta Normanna, den er mye tammere). Vi pleier alltid å lage full porsjon med deig, kjevle ut alt til pizza-emner, fylle på fyll så langt det rekker og hvis det er noen bunner uten fyll halvsteker vi disse og fryser ned. Veldig praktisk å ha noen halvstekte bunner i fryseren. Tusen takk ) Skal ta Norzola. Jeg tenkte å bruke bacon eller pepperoni men det blir vel altfor salt. Hvilken deig bruker dere? 0 Siter
....AV Skrevet 18. januar 2008 Skrevet 18. januar 2008 Tusen takk ) Skal ta Norzola. Jeg tenkte å bruke bacon eller pepperoni men det blir vel altfor salt. Hvilken deig bruker dere? Vi bruker også pepperoni, men ikke sammen med blåmuggost. Ungene liker pepperoni, men da blir det bare pepperoni, evt. også noen svarte oliven. Vi bruker ofte denne deigen: http://www.doktoronline.no/forum3/bin/show.wa2?MessageId=2124606 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.