Gjest annlovinda Skrevet 30. januar 2008 Skrevet 30. januar 2008 Jeg har et stort stykke mørbradbiff liggende i kjøleskapet. Det har vært frosset. Tok det ut av fryseren på lørdag (26), hadde tenkt å bruke det til lapskaus på søndag. Men så ble jeg syk, og har vært sengeliggende til nå. Står best før 22.1 på pakka, men har altså ligget i frysen fram til lørdag, og deretter i kjøleskapet. Er det bare å kaste dette nå? Lukter ikke noe galt av det, men er skeptisk til mat som er gått over best før datoen. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 30. januar 2008 Skrevet 30. januar 2008 Det går helt fint. Biff skal helst ligge litt over datoen, for å bli så mørt som mulig ) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 30. januar 2008 Skrevet 30. januar 2008 Det går helt fint. Biff skal helst ligge litt over datoen, for å bli så mørt som mulig ) Jeg kan se på kjøttet at det er mørkere enn det var når jeg kjøpte det, men det betyr vel bare at det er blitt mer mørt? Uff, har helt noia jeg når det gjelder datoer og mat. Tusen takk for svar 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 30. januar 2008 Skrevet 30. januar 2008 Jeg kan se på kjøttet at det er mørkere enn det var når jeg kjøpte det, men det betyr vel bare at det er blitt mer mørt? Uff, har helt noia jeg når det gjelder datoer og mat. Tusen takk for svar Du kan trygt spise det, som candyqueen sier, blir kjøtt bedre av å ligge litt. Kjøtt vil lukte surt når det er for gammelt, du dør ikke av å spise det heller, men det smaker ikke særlig godt... 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 30. januar 2008 Skrevet 30. januar 2008 Du kan trygt spise det, som candyqueen sier, blir kjøtt bedre av å ligge litt. Kjøtt vil lukte surt når det er for gammelt, du dør ikke av å spise det heller, men det smaker ikke særlig godt... Takk for svar. Da skal jeg skjære det opp og steke det nå. Så blir det middag i dag også. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 30. januar 2008 Skrevet 30. januar 2008 Jeg kan se på kjøttet at det er mørkere enn det var når jeg kjøpte det, men det betyr vel bare at det er blitt mer mørt? Uff, har helt noia jeg når det gjelder datoer og mat. Tusen takk for svar Jeg har stekt kjøttet når det var sånn flere ganger. Aldri blitt dårlig hvertfall. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 30. januar 2008 Skrevet 30. januar 2008 Jeg har stekt kjøttet når det var sånn flere ganger. Aldri blitt dårlig hvertfall. Holder på å steke det nå. Lukter ikke noe annet enn det vanligvis gjør, så satser på at det går bra Takk for svar 0 Siter
Sofline Skrevet 30. januar 2008 Skrevet 30. januar 2008 Jeg kan se på kjøttet at det er mørkere enn det var når jeg kjøpte det, men det betyr vel bare at det er blitt mer mørt? Uff, har helt noia jeg når det gjelder datoer og mat. Tusen takk for svar Fargen har ikke noe å si. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 30. januar 2008 Skrevet 30. januar 2008 Hva slags dyr er det laget av? Okse. I går spiste jeg en aldeles nydelig svin indrefilet. Så mør og nydelig. Ikke lenge til neste gang jeg skal ha det igjen. Har en til i frysen. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.