Gjest skrekk og gru Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Hei. Hvordan oppevarer dere en halv løk? Frysepose eller plastboks? Jeg skal bruke den om 2 dager. 0 Siter
Gjest Moffedille Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Frysepose og inn i kjøleskapet. 0 Siter
Speak Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Enten legger jeg den bare i grønnsaksskuffen, ellers i en plaspose/glaplast i grønnsaksskuffen. Der kan den gjerne ligge en stund uten at den blir dårlig. 0 Siter
Mista nikket Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Snittflaten ned på noe fast underlag 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Jeg pleier å ha litt Glad-pack på snittflaten. 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Pakker den inn i matpapir, og legger den i skapet hvor det er mørkt. Da holder den seg kjempe lenge. :0) Jeg har fått høre at løk ikke skal ligge i kjøleskap. 0 Siter
adelie Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Plastboks, og den holder misnt en uke eller to. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.