Gjest togli Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Ja, den er best syns jeg. Jeg syns stort sett Diplom is er best når det gjelder all is med noen unntak. Enig!! 0 Siter
Gjest Pip the Great Tit Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Nei, jeg er ikke så glad i is. Jeg tror jeg spiste en i -92 eller deromkring. Min last er salte produkter. 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Hmm.. Jeg trodde alle med ett spesielt merke hadde tilnærmet lik smak, men det ser ikke sånn ut i denne testen. http://oslopuls.aftenposten.no/?service=redirect&sourceid=1846033 Det kommer visst an på hvordan de blander ut softis-miksen. Jeg har opplevd å få Diplom is-softisen kornete eller blaut, så maskinen som brukes har endel å si. Smak og konsistens skal være perfekt for en himmelsk is ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Jeg har opplevd å få Diplom is-softisen kornete eller blaut, så maskinen som brukes har endel å si. Smak og konsistens skal være perfekt for en himmelsk is ) Men selv om den er kornete eller blaut burde jo smaken være den samme? De tilsetter jo uansett ikke mer sukker osv i maskinen. Høres rart ut ) 0 Siter
morsan Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Ta deg en tur til Momarkedet i august. Der får du jordbær soft-is :-) åhåi! ,-) Takk for tipset;-) 0 Siter
morsan Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 I Hellas hadde dem vanilje, sjokolade, banan, jordbær og pistasj ) Men den var jo litt mer kunstig enn her hjemme da. Litt billigere å dra til Mysen enn til Hellas;-) Kanskje de har noen gode varianter i Italia også? Jeg skal jo snart det:-) Forøvrig er det godt å ta vanlig jordbæris fra boks og la den bli myk og røre sammen med skjea før man spiser... mmmm 0 Siter
morsan Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Diplom-is har den beste soft-isen, men den selger de dessverre (heldigvis) ikke her. Finnes det noen kylling- og egg-softis, kanskje? ;-) 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Men selv om den er kornete eller blaut burde jo smaken være den samme? De tilsetter jo uansett ikke mer sukker osv i maskinen. Høres rart ut ) Smaksopplevelsen er ikke den samme om konsistensen er feil. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Litt billigere å dra til Mysen enn til Hellas;-) Kanskje de har noen gode varianter i Italia også? Jeg skal jo snart det:-) Forøvrig er det godt å ta vanlig jordbæris fra boks og la den bli myk og røre sammen med skjea før man spiser... mmmm '' Forøvrig er det godt å ta vanlig jordbæris fra boks og la den bli myk og røre sammen med skjea før man spiser... mmmm'' Dette gjorde vi mye da vi var små. Kalte det sjiraff-is. Aner ikke hvorfor ) 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Finnes det noen kylling- og egg-softis, kanskje? ;-) Ka meine du no? Ikke si at du husker den fæle kuren jeg er på?-)) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Smaksopplevelsen er ikke den samme om konsistensen er feil. Hmm.. Jeg kan ikke si jeg har lagt merke til det når det gjelder soft-is. Soft-is er godt uansett ) 0 Siter
astridny Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Ja jeg liker soft is,men jeg syns den er veldig mektig. Så jeg klarer ikke så mye. Er mer glad i saft is. :-) 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Hmm.. Jeg kan ikke si jeg har lagt merke til det når det gjelder soft-is. Soft-is er godt uansett ) Det er heldigvis ikke ofte jeg har opplevd det. En gang hadde vi kjørt langt og lenge for den beste isen, så var den så guffen og kornete :-/ Den kjentes gammel ut. I nøden spiser jeg gjerne en Dajm-is ) Når jeg er kommet til kjeksen orker jeg ikke mer, og da går resten i gapet til mannen min 0 Siter
morsan Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Ka meine du no? Ikke si at du husker den fæle kuren jeg er på?-)) Joda, det er det jeg sier *S* Hvordan går det med kjolen? 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Joda, det er det jeg sier *S* Hvordan går det med kjolen? Jeg har ikke prøvd den enda. Har en uke på meg nå til å komme inn i den. Hadde tre dager nå der jeg måtte spise annen mat, men nå er jeg hjemme til kylling og egg igjen :-/ Spiste kylling til middag/kvelds. I morgen tidlig skal 18 egg kokes, he he. Ungene forsyner seg kraftig av eggene, så alt går ikke til meg 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Jeg har ikke prøvd den enda. Har en uke på meg nå til å komme inn i den. Hadde tre dager nå der jeg måtte spise annen mat, men nå er jeg hjemme til kylling og egg igjen :-/ Spiste kylling til middag/kvelds. I morgen tidlig skal 18 egg kokes, he he. Ungene forsyner seg kraftig av eggene, så alt går ikke til meg PSSST! Du har mail :-) 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 PSSST! Du har mail :-) Har svart deg for lenge siden I allefall noen min... He he. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Har svart deg for lenge siden I allefall noen min... He he. Åhhhhrg! Den e-post-serveren min er utrolig treg til å hente ned nye mailer :-( Greit nok på jobb når er sitter opptatt med noe annet, og ikke blir bomabrdert med mailer hvert minutt, da er det greit at det kommer i bolker hvert 10. eller hvert 15. minutt - men private mailer kunne godt ha poppet opp med en gang... ;-) 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 19. juni 2009 Skrevet 19. juni 2009 Åhhhhrg! Den e-post-serveren min er utrolig treg til å hente ned nye mailer :-( Greit nok på jobb når er sitter opptatt med noe annet, og ikke blir bomabrdert med mailer hvert minutt, da er det greit at det kommer i bolker hvert 10. eller hvert 15. minutt - men private mailer kunne godt ha poppet opp med en gang... ;-) Da kommer det før eller siden ) La ved noen bilder også. Nå skal fruen køye. Natta 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.