jubalong70 Skrevet 20. juni 2009 Skrevet 20. juni 2009 Vi er invitert til en vennefest der vi blir 6 voksne par (ingen barn). Vår oppgave er å lage desserten. Det blir servert tapas-lignende mat. Så lurer jeg på om noen har noen gode tips til en lettlaget dessert til 12 voksne som alle er glade i god mat? Vi har hatt slike fester før, og jeg har servert hjemmelaget fruktsalat med hjemmelaget vaniljekrem. Veldig godt, og falt absolutt i smak. Finner jeg ikke på noe annet, blir det gjerne det igjen. Men så tenkte jeg å være litt vågal... Tips - anyone? 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 20. juni 2009 Skrevet 20. juni 2009 ''Men så tenkte jeg å være litt vågal...'' Hehe... vågal passer best ETTER festen, når dere kommer hjem igjen? ;-) Fruktsalat m/jordbær +++ m/hakket sjokoladedryss og vaniljekrem er perfekt! :-) 0 Siter
Gjest bikku Skrevet 21. juni 2009 Skrevet 21. juni 2009 Jordbær med basilikum og balsamico Mørk sjokolademousse med en anelse chili Sjokoladefondant som stekes der og da, gjerne med chili, serveres med vaniljeis Varme multer el andre bær over god vaniljeis 0 Siter
Gjest bikku Skrevet 21. juni 2009 Skrevet 21. juni 2009 Jordbær med basilikum og balsamico Mørk sjokolademousse med en anelse chili Sjokoladefondant som stekes der og da, gjerne med chili, serveres med vaniljeis Varme multer el andre bær over god vaniljeis Glemte Pavlova! Marengsbunn (stekes/tørkes over natta) 1 pk vaniljekrem for koking+1 pk stivpisket kremfløte Sesongens frukt og bær i overdådighet Bunn og krem lages på forhånd, monteres der og da. Mmmmm! 0 Siter
jubalong70 Skrevet 21. juni 2009 Forfatter Skrevet 21. juni 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1245520870' post='4168832] ''Men så tenkte jeg å være litt vågal...'' Hehe... vågal passer best ETTER festen, når dere kommer hjem igjen? ;-) Fruktsalat m/jordbær +++ m/hakket sjokoladedryss og vaniljekrem er perfekt! :-) He, he - vågale må vi vel være hele den kvelden Etter festen er vi sikkert alt for trøtte Og tusen takk for tips. Fikk skikkelig vann i munnen... 0 Siter
jubalong70 Skrevet 21. juni 2009 Forfatter Skrevet 21. juni 2009 Jordbær med basilikum og balsamico Mørk sjokolademousse med en anelse chili Sjokoladefondant som stekes der og da, gjerne med chili, serveres med vaniljeis Varme multer el andre bær over god vaniljeis Masse gode tips! Takk 0 Siter
jubalong70 Skrevet 21. juni 2009 Forfatter Skrevet 21. juni 2009 Glemte Pavlova! Marengsbunn (stekes/tørkes over natta) 1 pk vaniljekrem for koking+1 pk stivpisket kremfløte Sesongens frukt og bær i overdådighet Bunn og krem lages på forhånd, monteres der og da. Mmmmm! Mmmmmmmm, det var ingen dum ide!!! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 21. juni 2009 Skrevet 21. juni 2009 Jordbær med basilikum og balsamico Mørk sjokolademousse med en anelse chili Sjokoladefondant som stekes der og da, gjerne med chili, serveres med vaniljeis Varme multer el andre bær over god vaniljeis ''Mørk sjokolademousse med en anelse chili Sjokoladefondant som stekes der og da, gjerne med chili, serveres med vaniljeis'' Begge disse alternativene tenkte jeg også på ) Nam! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 21. juni 2009 Skrevet 21. juni 2009 Glemte Pavlova! Marengsbunn (stekes/tørkes over natta) 1 pk vaniljekrem for koking+1 pk stivpisket kremfløte Sesongens frukt og bær i overdådighet Bunn og krem lages på forhånd, monteres der og da. Mmmmm! Jeg har aldri smakt pavlova. Blir bunnen så tørr og sprø at den knuser i massevis når man deler den opp? Eller går det an å servere den i kakestykker? 0 Siter
Gjest bikku Skrevet 21. juni 2009 Skrevet 21. juni 2009 Jeg har aldri smakt pavlova. Blir bunnen så tørr og sprø at den knuser i massevis når man deler den opp? Eller går det an å servere den i kakestykker? Det går fint an å skjære den i kakestykker hvis den ikke piskes for mye med sukkeret før steiking, og settes inn i varm ovn på 250 grader om ettermiddagen, for så umiddelbart å dempe tempen til ca 60 grader og la det stå over natta. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 21. juni 2009 Skrevet 21. juni 2009 Det går fint an å skjære den i kakestykker hvis den ikke piskes for mye med sukkeret før steiking, og settes inn i varm ovn på 250 grader om ettermiddagen, for så umiddelbart å dempe tempen til ca 60 grader og la det stå over natta. Dette skal jeg helt klart prøve i sommer ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.