Gå til innhold

Hvordan skålder man tomater


Anbefalte innlegg

Gjest tomatsuppe
Skrevet

Er det noe med å ha dem i kokende vann og deretter skrelle av skinnet?? Er det vanskelig??

Skrevet

Lag et lite snitt i skinnet som et kryss under tomaten først og senk i fosskokende vann. Deretter er det bare å ta og og flå den.

Husker ikke hvor lenge den skal ligge i vannet - google?

Skrevet

Lag et lite snitt i skinnet som et kryss under tomaten først og senk i fosskokende vann. Deretter er det bare å ta og og flå den.

Husker ikke hvor lenge den skal ligge i vannet - google?

La den ligge til du ser at skinnet krøller seg litt sammen i snittet.

Skrevet

La den ligge til du ser at skinnet krøller seg litt sammen i snittet.

Ah! Lurt! Og mye enklere å huske enn tidsangivelser:-)

Skrevet

ja men det lønner seg å legge dem i fryseren en liten stund etter at du har kokt dem, da får du skallet bedre av

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...