Gjest tomatsuppe Skrevet 26. september 2009 Skrevet 26. september 2009 Er det noe med å ha dem i kokende vann og deretter skrelle av skinnet?? Er det vanskelig?? 0 Siter
morsan Skrevet 26. september 2009 Skrevet 26. september 2009 Lag et lite snitt i skinnet som et kryss under tomaten først og senk i fosskokende vann. Deretter er det bare å ta og og flå den. Husker ikke hvor lenge den skal ligge i vannet - google? 0 Siter
Orio Skrevet 26. september 2009 Skrevet 26. september 2009 Lag et lite snitt i skinnet som et kryss under tomaten først og senk i fosskokende vann. Deretter er det bare å ta og og flå den. Husker ikke hvor lenge den skal ligge i vannet - google? La den ligge til du ser at skinnet krøller seg litt sammen i snittet. 0 Siter
morsan Skrevet 26. september 2009 Skrevet 26. september 2009 La den ligge til du ser at skinnet krøller seg litt sammen i snittet. Ah! Lurt! Og mye enklere å huske enn tidsangivelser:-) 0 Siter
Gjest nyheten Skrevet 26. september 2009 Skrevet 26. september 2009 ja men det lønner seg å legge dem i fryseren en liten stund etter at du har kokt dem, da får du skallet bedre av 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.