Gjest Noe på brødskiva? Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Er det noen kloke hoder der ute som kan tipse meg om pålegg uten melk? Helst ikke soyaprodukter da sannsynligheten for allergi mot dette også er til stede. Thanks ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Sjokade (det helt mørke sjokoladepålegget) inneholdte i alle fall ikke melk tidligere. ) Skinke, pølse og slike ting? Leverpostei? Mulig noen av blandingsproduktene inneholder melkeproteiner e.l., men om man leter litt finner man sikkert melkefri leverpostei (om det er melk i den vanlige da). Honning og syltetøy. Sunda. Banan. Makrell i tomat og andre fiskepålegg. 0 Siter
Gjest Noe på brødskiva? Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Sjokade (det helt mørke sjokoladepålegget) inneholdte i alle fall ikke melk tidligere. ) Skinke, pølse og slike ting? Leverpostei? Mulig noen av blandingsproduktene inneholder melkeproteiner e.l., men om man leter litt finner man sikkert melkefri leverpostei (om det er melk i den vanlige da). Honning og syltetøy. Sunda. Banan. Makrell i tomat og andre fiskepålegg. Takk for forslagene dine ) Helsesøster har nå gitt beskjed om at vi må være forsiktig med kaloriene da han ligger høyt oppe på vektkurven. Han er i utgangspunktet veldig glad i geitost og peanuttsmør, men det må vi nå kutte ut nå p.g.a. kaloriene. 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Takk for forslagene dine ) Helsesøster har nå gitt beskjed om at vi må være forsiktig med kaloriene da han ligger høyt oppe på vektkurven. Han er i utgangspunktet veldig glad i geitost og peanuttsmør, men det må vi nå kutte ut nå p.g.a. kaloriene. Skinke med paprika og agurk på er supert for den som må holde et øye med kaloriene. Makrell i tomat også. ) Lett-syltetøy kanskje (selv om jeg synes det smaker grusomt). Stabburet har kommet med en lettvariant av kaviar ser jeg, men jeg finner ikke noen innholdsdeklarasjon på den. 0 Siter
Gjest stabbur-kaviar lett Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Skinke med paprika og agurk på er supert for den som må holde et øye med kaloriene. Makrell i tomat også. ) Lett-syltetøy kanskje (selv om jeg synes det smaker grusomt). Stabburet har kommet med en lettvariant av kaviar ser jeg, men jeg finner ikke noen innholdsdeklarasjon på den. Rogn fra torskefisk, rapsolje, vann, sukker, salt, kostfiber, pottflak, tomatpuré, eddik, stabiliseringsmiddel, konsrveringsmiddel,antioksidant, fargestoff og 270kcal 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Rogn fra torskefisk, rapsolje, vann, sukker, salt, kostfiber, pottflak, tomatpuré, eddik, stabiliseringsmiddel, konsrveringsmiddel,antioksidant, fargestoff og 270kcal Hvor fant du det? Det sto ikke på sidene til Stabburet, ikke sammen med produktomtalen i alle fall. 0 Siter
Gjest stabbur-kaviar lett Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Hvor fant du det? Det sto ikke på sidene til Stabburet, ikke sammen med produktomtalen i alle fall. Det sto på tuben ;-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Det sto på tuben ;-) *Hehe* Akkurat ja. ) 0 Siter
morsan Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Skinke med paprika og agurk på er supert for den som må holde et øye med kaloriene. Makrell i tomat også. ) Lett-syltetøy kanskje (selv om jeg synes det smaker grusomt). Stabburet har kommet med en lettvariant av kaviar ser jeg, men jeg finner ikke noen innholdsdeklarasjon på den. ''Makrell i tomat også'' Spesilet hvis man lar mesteparten av tomatsausen ligge igjen i boksen:-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. oktober 2009 Skrevet 24. oktober 2009 ''Makrell i tomat også'' Spesilet hvis man lar mesteparten av tomatsausen ligge igjen i boksen:-) Pøh - det er jo tomatsausen som gjør det godt! ) 0 Siter
morsan Skrevet 24. oktober 2009 Skrevet 24. oktober 2009 Pøh - det er jo tomatsausen som gjør det godt! ) Det er jeg helt enig i, men hvis man er opptatt av å holde vekta, kan det jo være en idé å kutte det ut. 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. oktober 2009 Skrevet 24. oktober 2009 Det er jeg helt enig i, men hvis man er opptatt av å holde vekta, kan det jo være en idé å kutte det ut. I den store, avlange boksen (den som er umulig i åpne) er det 3,2 g karbohydrater (pr. 100 g) som sikkert er fra sukkeret i tomatsausen. Man skal spise jævlig mye makrell i tomat for at det skal utgjøre noe særlig... 0 Siter
morsan Skrevet 24. oktober 2009 Skrevet 24. oktober 2009 I den store, avlange boksen (den som er umulig i åpne) er det 3,2 g karbohydrater (pr. 100 g) som sikkert er fra sukkeret i tomatsausen. Man skal spise jævlig mye makrell i tomat for at det skal utgjøre noe særlig... Du har rett:-) Jeg spiser det med masse tomatsaus på selv, men har lest på dol om noen som konsekvent skraper det av... Kanskje derfor de er mye tynnere enn meg? Ikke pg makrell-i-tomat altså, men fordi de er gjennomført asketiske med det meste? ;-) 0 Siter
Speak Skrevet 26. oktober 2009 Skrevet 26. oktober 2009 Alt av rent kjøttpålegg, eggerøre, syltetøy, fiskemat (makrell i tomat og annen boksefisk), reker.... Det meste er vel egentlig uten melk? 0 Siter
Gjest uten melk og hvete ikke lett.... Skrevet 1. november 2009 Skrevet 1. november 2009 Alt av rent kjøttpålegg, eggerøre, syltetøy, fiskemat (makrell i tomat og annen boksefisk), reker.... Det meste er vel egentlig uten melk? Det meste uten melk? Når favorittpålegget er ost, prim, leverpostei og en sjelden gang nugatti så virker det ihvertfall ikke slik... (Kan heller ikke ha hvete så da er det ingen leverposteier som kan fåes kjøpt). 0 Siter
Speak Skrevet 2. november 2009 Skrevet 2. november 2009 Det meste uten melk? Når favorittpålegget er ost, prim, leverpostei og en sjelden gang nugatti så virker det ihvertfall ikke slik... (Kan heller ikke ha hvete så da er det ingen leverposteier som kan fåes kjøpt). Det er sikkert store forskjeller. Her i huset spiser vi nesten ikke ting med melk i ser jeg... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.