Elbereth Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Kjøpte en snedig riskoker fra tupperware nylig, og - *sjokk* - den virker faktisk! Betalte ca 150 kroner for den, introduksjonstilbud tror jeg. http://order.tupperware.com/coe/app/tup_show_item.show_item_detail?fv_item_category_code=20000&fv_item_number=P10092320000 Har så mye kjøkkenelektriske ting jeg aldri bruker, men denne kan jo faktisk brukes om salatskål osv. Fornøyd. Forresten: vi er 5-6 personer til middag sånn vanligvis 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Platina Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Men risen kleber seg ikke fast, så det holder å skylle bollen risen ble kokt i. Jøss! Det høres jo unektelig praktisk ut. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Vi bruker ris i kokeposer, da blir det heller ikke søl. Men den smaker ikke så godt (mulig jeg har kjøpt feil merke..). Dessuten blir det ganske dyrt når vi er mange rundt bordet. Som regel er vi fem ++ 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Kjøpte en snedig riskoker fra tupperware nylig, og - *sjokk* - den virker faktisk! Betalte ca 150 kroner for den, introduksjonstilbud tror jeg. http://order.tupperware.com/coe/app/tup_show_item.show_item_detail?fv_item_category_code=20000&fv_item_number=P10092320000 Har så mye kjøkkenelektriske ting jeg aldri bruker, men denne kan jo faktisk brukes om salatskål osv. Fornøyd. Jøss! Den så jo bra ut. Billig var den også 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Jøss! Det høres jo unektelig praktisk ut. Det er det helt klart. Min vietnamesiske venninne var helt sjokkert over at nordmenn kokte ris i kasserolle 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Det er det helt klart. Min vietnamesiske venninne var helt sjokkert over at nordmenn kokte ris i kasserolle Din vietnamesiske venninne bruker kanskje ris nesten hver dag..? Om man ikke har det mer enn 1-2 ganger i uken, blir det litt overkill å ha et eget, stort apparat til det... Ikke for det - vi har nok oftere ris enn poteter, da. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elbereth Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Jøss! Den så jo bra ut. Billig var den også Ja, er en forferdelig dårlig "partykunde" sånn til vanlig, men denne var så rimelig det gikk an for en gangs skyld. Tilsetter vann og ris, boms inn i micron et kvarter. Settes på bordet som den er. Kjempegod ris (bruker jasminris osv., i sånne store poser) Og så det likaste --> rett i oppvaskmaskina 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Teah Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Fordi da hadde jeg hatt høyere kredittgjeld. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Du har jo primært bidratt med folkeopplysning; jeg hadde aldri hørt om riskokere før - men nå kommer jeg neppe til å glemme at det finnes. ''jeg hadde aldri hørt om riskokere før '' Ikke engang som nidnavn på japanske motorsykler? ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest høstløv Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 Men den smaker ikke så godt (mulig jeg har kjøpt feil merke..). Dessuten blir det ganske dyrt når vi er mange rundt bordet. Som regel er vi fem ++ Her i huset er det mannen, som står for innkjøp og matlaging, så jeg følger ikke så godt med på prisene. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tusseline Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 De som aldri har prøvd riskoker skjønner ikke helt vitsen. De som har prøvd riskoker kunne ikke vært den foruten. Ergo er det slik at det man ikke vet har man ikke vondt av ;-P Dette er ikke riktig! Jeg/vi spiser ris flere ganger i uka, og har prøvd riskoker over en lang periode. Det anbefales det ikke! Årsaken er at belegget på kokeren løsnet og blandet seg med maten (pluss at det da etterhvert ikke ble belegg igjen). Dette var en koker til 3-400 kr. Vi koker ris i kjele med teflon- eller titanbelegg og det sitter aldri fast (jasminris). Så konklusjonen din gjelder nok ikke, for alle som har hatt det, er ikke fornøyd! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tusseline Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 Jeg hater den klebrige risen som setter seg i pannene. Brenner seg ikke fast, men synes det blir litt kliss. Klaga ikke før jeg fikk riskokeren, så jeg har nok blitt en smule bortskjemt Ris setter seg vanligvis ikke fast i gode kjeler som er egnet til formålet 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tusseline Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 Hos oss satte risen seg alltid fast i bunnen. Det ble ikke brent, men klissete ris som satt ganske godt fast... Da hadde du nok dårlige kjeler 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tusseline Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 Smak og behag... Enig i at den ikke skal være helt _luftig_, da. Men grøtete? Nei Jasminris blir ikke grøtete selv om man øker vannmengden en smule. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tusseline Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 Ergo mer jobb enn med riskoker Det med skapplass er forøvrig et godkjent argument imot riskoker Man må jo vaske riskokeren også, akkurat som en kjele. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Riskokeren Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 Riskoker er kanskje greit om man skal lage ris til fire eller mer, men det er totalt bortkastet om man bare er en. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 ''jeg hadde aldri hørt om riskokere før '' Ikke engang som nidnavn på japanske motorsykler? ;-) Nei, på riskokeromårdet er tydeligvis mitt erfaringsgrunnlag svært tynt...*s* 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest dolberta Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 Ja, er en forferdelig dårlig "partykunde" sånn til vanlig, men denne var så rimelig det gikk an for en gangs skyld. Tilsetter vann og ris, boms inn i micron et kvarter. Settes på bordet som den er. Kjempegod ris (bruker jasminris osv., i sånne store poser) Og så det likaste --> rett i oppvaskmaskina sånn kunne jeg tenke meg... hmmm... hvor finner man en Tupperware-dame når man trenger henne? ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 Din vietnamesiske venninne bruker kanskje ris nesten hver dag..? Om man ikke har det mer enn 1-2 ganger i uken, blir det litt overkill å ha et eget, stort apparat til det... Ikke for det - vi har nok oftere ris enn poteter, da. Mulig det Vi spiser iallefall mer ris nå som vi har riskoker'n i hus 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 19. november 2009 Del Skrevet 19. november 2009 Ja, er en forferdelig dårlig "partykunde" sånn til vanlig, men denne var så rimelig det gikk an for en gangs skyld. Tilsetter vann og ris, boms inn i micron et kvarter. Settes på bordet som den er. Kjempegod ris (bruker jasminris osv., i sånne store poser) Og så det likaste --> rett i oppvaskmaskina Høres helt supert ut 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.