candyqueen_83 Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Det blir nesten som når man forklarer at man spiser fiskekaker i brun saus. (for min del fiskekaker i kjøttkakesaus .. nam). Men det er jo vanlig? 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Det blir nesten som når man forklarer at man spiser fiskekaker i brun saus. (for min del fiskekaker i kjøttkakesaus .. nam). Haha, det var en snodig kombinasjon! ;p 0 Siter
Dorthe Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Haha, det var en snodig kombinasjon! ;p Men jeg tror det er ganske vanlig nordpå, husker du hvor nysgjerrig jeg var på bollefrikasse som ble nevnt gang på gang ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Men jeg tror det er ganske vanlig nordpå, husker du hvor nysgjerrig jeg var på bollefrikasse som ble nevnt gang på gang ) Er det uvanlig med fiskekaker i brun saus altså? Hva har man ellers til fiskekaker? Hvit saus høres hvertfall ikke godt ut til. 0 Siter
Dorthe Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Er det uvanlig med fiskekaker i brun saus altså? Hva har man ellers til fiskekaker? Hvit saus høres hvertfall ikke godt ut til. Folk bruker smeltet smør. 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Hehe, man koker ikke grillpølser da ;o) I Trøndelag gjør vi det. ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Er det uvanlig med fiskekaker i brun saus altså? Hva har man ellers til fiskekaker? Hvit saus høres hvertfall ikke godt ut til. Ikke hør på Dorthe som sier at "folk" bruker smeltet smør til fiskekaker. Brun saus på fiskekaker er kjempegodt, særlig om fiskekakene er trukket varme i sausen. ) Men det er mulig at det også er mer vanlig i Trøndelag enn sørpå? Vi spiser også fiskekaker med poteter til og smeltet smør evt. bare en smørklatt da, i alle fall da jeg var barn, når bruker jeg ikke smør på. 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 ''Hva med pølser ungene får i bursdager? Jeg tror de fleste trekker dem...'' Vi trekker wienerpølser og slenger grillpølser evt. på grillen. For enkelthets skyld blir det mest wiener i bursdager. Wiener er jo ekkelt med det seige skinnet på! Usj. 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Forøvrig koker man ikke middagspølser heller. De stekes også. Nei, middagspølser trekkes i vann til de er gjennomvarme. Men veldig gode når de er skåret opp og stekt i panna også da. ) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Wiener er jo ekkelt med det seige skinnet på! Usj. ''Wiener er jo ekkelt med det seige skinnet på'' På gode wienerpølser trukket på riktig vis er ikke skallet seigt overhodet. Jeg synes wienerpølser smaker bedre. De er ikke så fete, i hvertfall smaker de ikke slik. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Wiener ja, men man koker ikke grill. De stekes eller helst grilles ''Wiener ja, men man koker ikke grill. De stekes eller helst grilles '' lolol, helt enig - de trønderne har misforstått dette også 0 Siter
Gjest Mirakelet Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Hey den der var jo genial da Men ang skapplass ja.... uff jeg drømmer om et svææært kjøkken med masse skap og benkeplass, så skal jeg ha masse forskjellige utstyr i skapene.... popcornmaskin, sukkerspinnmaskin - you name it Nå har jeg eggkoker og smoothieblender - det tar nok plass 0 Siter
laban Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Ja, vi brukte den mye til det da dne var nye, men da nyhetens interesse dabbet av forsvant denn inn i skapet.... Lurer på å ta dne frem igjen, særlig ettersom junior jo har likt toast når vi har kjøpt det "på farta". Kanskje han kan lage seg varme ostesmørbrød etter skoletid? :-) Sønnen min er i perioder veldig glad i varme ostesmørbrød fra et sånt jern. Det er faktisk én av relativt få kjøkkendingser som får stå framme kontinuerlig hjemme hos oss. Nå skal det sies at det er en liten og nett variant vi har. 0 Siter
laban Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 ''Med denne praktiske hot dog maskinen er det nå enkelt å grille pølser hjemme.'' Ja, for det var jo helt uoverstigelig vanskelig før. Hahaha! Fnis, jeg hadde tenkt å skrive noe liknende. Jeg har alltid trodd at pølser var noe av det raskeste og mest uproblematiske man kunne lage til middag, men jeg skjønner at det egentlig er ganske avansert uten spesialutstyr... 0 Siter
tiliti Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Sønnen min er i perioder veldig glad i varme ostesmørbrød fra et sånt jern. Det er faktisk én av relativt få kjøkkendingser som får stå framme kontinuerlig hjemme hos oss. Nå skal det sies at det er en liten og nett variant vi har. Vesla liker dem faktisk best fra vaffeljernet. Blir ikke så sammenklemt og hardt. Og så trenge rman èn dings mindre 0 Siter
Humatus Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Haha! Den hadde passet perfekt til min pølsespisende onkel ikke det at jeg gir han noen gave;) men han har vunnet flere pølsekonkurranser hahaha... 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Folk bruker smeltet smør. Hmm.. Jaja.. Jeg er ikke så glad i fiskekaker så jeg prøver å unngå det, men når jeg spiser det høres det best ut med brun saus. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Ikke hør på Dorthe som sier at "folk" bruker smeltet smør til fiskekaker. Brun saus på fiskekaker er kjempegodt, særlig om fiskekakene er trukket varme i sausen. ) Men det er mulig at det også er mer vanlig i Trøndelag enn sørpå? Vi spiser også fiskekaker med poteter til og smeltet smør evt. bare en smørklatt da, i alle fall da jeg var barn, når bruker jeg ikke smør på. Både min og samboers familie bruker brun saus. Hans ene forelder er riktig nok fra Trøndelag men.. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Nei, middagspølser trekkes i vann til de er gjennomvarme. Men veldig gode når de er skåret opp og stekt i panna også da. ) Jeg har aldri trukket dem i vann tidligere. Men har trukket litt grovere varianter ved siden av raspeball. Det kan jo være det smaker greit, men jeg liker stekeskorpa ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 ''Wiener er jo ekkelt med det seige skinnet på'' På gode wienerpølser trukket på riktig vis er ikke skallet seigt overhodet. Jeg synes wienerpølser smaker bedre. De er ikke så fete, i hvertfall smaker de ikke slik. Enig. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.