Gjest mora2 Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Men jeg tror det er ganske vanlig nordpå, husker du hvor nysgjerrig jeg var på bollefrikasse som ble nevnt gang på gang ) Hehe, ja, bollefrikase det spiser vi. :0) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Det blir nesten som når man forklarer at man spiser fiskekaker i brun saus. (for min del fiskekaker i kjøttkakesaus .. nam). Hehe, fiskekaker i brun saus er like godt som kjøttkaker i brun saus 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Samboeren til en venninne av meg mener også at grillpølser er noe som skal legges på grillen. Jeg trekker dem i vann utenom sommersesongen. Samme her! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Nei, kokte grillpølser er ikke godt ) Spørs hvordan man koker dem 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 ''Hehe, Oslo-svigerinna mi trodde ikke sine egne ører når jeg kokte grillpølsene'' Det skjønner jeg godt, jeg ville virkelig stusset jeg også! Kommer du fra Oslo? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Hæ, mener du det. Som regel griller minstemann pølsene på verandaen. De blir jo ekle hvis man koker dem. Er nok ganske vanlig ellers i landet med kokte grillpølser, ja De må ikke kokes, men trekkes - og ikke for lenge (men stekte grillpølser er nok hakket bedre..) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Forøvrig koker man ikke middagspølser heller. De stekes også. Hæ?! Steker aldri middagspølser her i huset.... 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Hæ?! Steker aldri middagspølser her i huset.... Vi hadde kokt med brun saus eller stekt med løk og smør;)) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Kommer du fra Oslo? Hehe, hvordan gjettet du det? 0 Siter
frosken Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Jeg har vært på julegaveshopping i dag og syntes jeg så riskokere overalt. Mistenkte togli for å ha blitt betalt for å fremme riskokere som julegaveforslag i år. Og nå begynner du med pølsegriller, så da kommer jeg vel til å se det resten av uka...*s* 0 Siter
Gjest jammenatter Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Enig med Dorthe - man koker _ikke_ grillpølser. Min seksåring nekter å spise kokte (trukkede) wienerpølser også (bare grillede/stekte pølser duger), men det er en annen historie. Kokte pølser er helt klart best, men man koker vitterlig ikke grillpølser, nei. 0 Siter
Gjest jammenatter Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Jeg er ikke glad i pølser jeg heller og det eneste som går an å koke er wienerpølser fra Leiv Vidar. Når man har barn kommer man ikke utenom. Men jeg likte ikke pølser som barn heller, men jeg spiser det likevel Wienerpølser skal vel i grunn heller ikke koke. De skal trekke. 0 Siter
morsan Skrevet 17. desember 2009 Forfatter Skrevet 17. desember 2009 Jeg har vært på julegaveshopping i dag og syntes jeg så riskokere overalt. Mistenkte togli for å ha blitt betalt for å fremme riskokere som julegaveforslag i år. Og nå begynner du med pølsegriller, så da kommer jeg vel til å se det resten av uka...*s* :-) 0 Siter
morsan Skrevet 17. desember 2009 Forfatter Skrevet 17. desember 2009 Haha! Den hadde passet perfekt til min pølsespisende onkel ikke det at jeg gir han noen gave;) men han har vunnet flere pølsekonkurranser hahaha... Pølsekonkurranser? ;-) Visste ikke det fantes slikt. 0 Siter
morsan Skrevet 17. desember 2009 Forfatter Skrevet 17. desember 2009 ''Med denne praktiske hot dog maskinen er det nå enkelt å grille pølser hjemme.'' Ja, for det var jo helt uoverstigelig vanskelig før. Hahaha! Ja, jammen bra verden og teknikken går framover! 0 Siter
morsan Skrevet 17. desember 2009 Forfatter Skrevet 17. desember 2009 Ganske viktig å hive masse krydder (buljong,salt .. etc) i vannet og ikke trekke dem for lenge. Men ja, wiener og helst kyllingwiener passer best til trekking i vann. Ja, buljong er viktig, uansett pølsetyper i kjelen. 0 Siter
morsan Skrevet 17. desember 2009 Forfatter Skrevet 17. desember 2009 Er det uvanlig med fiskekaker i brun saus altså? Hva har man ellers til fiskekaker? Hvit saus høres hvertfall ikke godt ut til. Jeg har vokst opp med brun saus til fiskekaker. 0 Siter
morsan Skrevet 17. desember 2009 Forfatter Skrevet 17. desember 2009 Forøvrig koker man ikke middagspølser heller. De stekes også. jeg er litt usikker på hva middagspølser er, men røkte kjøttpølser har vi alltid stekt. Medisterpølse trekkes i vann. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Kokte pølser er helt klart best, men man koker vitterlig ikke grillpølser, nei. ''Kokte pølser er helt klart best, men man koker vitterlig ikke grillpølser, nei.'' Kokte pølser er definitivt ikke godt, de sprekker og blir vasstrukne, trukkede pølser er imidiertid ok . 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. desember 2009 Skrevet 17. desember 2009 Hehe, hvordan gjettet du det? Fordi Oslofolk er de eneste som er så "rare" at de aldri har skjønt at det faktisk går an å koke grillpølser ;-P 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.