Gå til innhold

Spørsmål vedr. holdbarhet på....


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det varer veldig lenge hvis du har det i det opprinnelige saltvannet. Du smaker det hvis fetaen er sur og oliven mugner hvis den er dårlig.

Ok. Jeg hadde et glass med svarte oliven som ikke en gang var åpnet, men det var masse hvite prikker på olivenene og nedi laken, så jeg kastet hele skiten.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...