Mandolaika Skrevet 15. desember 2010 Skrevet 15. desember 2010 Er det noen som vet hvor lang tid etter åpning et glass med oliven er holdbart? Og hva med et glass med fetaost? Etter åpning altså. 0 Siter
Dorthe Skrevet 15. desember 2010 Skrevet 15. desember 2010 Det varer veldig lenge hvis du har det i det opprinnelige saltvannet. Du smaker det hvis fetaen er sur og oliven mugner hvis den er dårlig. 0 Siter
Mandolaika Skrevet 15. desember 2010 Forfatter Skrevet 15. desember 2010 Det varer veldig lenge hvis du har det i det opprinnelige saltvannet. Du smaker det hvis fetaen er sur og oliven mugner hvis den er dårlig. Ok. Jeg hadde et glass med svarte oliven som ikke en gang var åpnet, men det var masse hvite prikker på olivenene og nedi laken, så jeg kastet hele skiten. 0 Siter
Dorthe Skrevet 15. desember 2010 Skrevet 15. desember 2010 Ok. Jeg hadde et glass med svarte oliven som ikke en gang var åpnet, men det var masse hvite prikker på olivenene og nedi laken, så jeg kastet hele skiten. Ja, den var muggen ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. desember 2010 Skrevet 15. desember 2010 Fetaosten holder i flere uker i alle fall. ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.