Bella Dotte Skrevet 13. september 2014 Skrevet 13. september 2014 I går spiste jeg på restaurant. Til forrett valgte jeg foie gras, den ble servert på toast, med en slags bær(solbær?)saus, nøtter (macadamia?) og noe smått opphakket syltet (frukt?). Råkostsalat med dressing. Medium stekt entrecote, saus av masse krydderurter i olje, utrolig sprø og aromatiske pommes frites, stekt løk og sopp. Et herremåltid 0 Siter
Lillemus Skrevet 13. september 2014 Skrevet 13. september 2014 Nå ble jeg sulten...! Høres vidunderlig ut! 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 13. september 2014 Skrevet 13. september 2014 Hørtes greit ut det. Her er det kokt fårikål for et par dager. Og Herre, det var sanseløst godt i første runde. Gleder meg til runde to i morgen. Vet av erfaring at det vil smake enda bedre. Anonymous poster hash: b07aa...f94 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 14. september 2014 Forfatter Skrevet 14. september 2014 Fårikål er en av rettene jeg ikke er så glad i, personlig I kveld var dette middagen: maiskolbe, artisjokk, smør og kokt skinke. Helt vidunderlig det også! 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 14. september 2014 Forfatter Skrevet 14. september 2014 Jeg dyrker matgleden. Jeg pleide å være matlei, og da ville jeg bare ha sjokolade og potetgull og sukkertøy. 0 Siter
missmas Skrevet 14. september 2014 Skrevet 14. september 2014 Jeg vil bare ha biff med bernesaus 0 Siter
tonie Skrevet 14. september 2014 Skrevet 14. september 2014 Det hørtes veldig godt ut og jeg ble akutt sulten nå. Kjenner godt at jeg hoppet over middagen i dag. 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 14. september 2014 Skrevet 14. september 2014 (endret) I går spiste jeg på restaurant. Til forrett valgte jeg foie gras, den ble servert på toast, med en slags bær(solbær?)saus, nøtter (macadamia?) og noe smått opphakket syltet (frukt?). Råkostsalat med dressing. Medium stekt entrecote, saus av masse krydderurter i olje, utrolig sprø og aromatiske pommes frites, stekt løk og sopp. Et herremåltid Kan ikke klage på maten i helgen, men nå fikk jeg brått lyst på slik mat - servert på restaurant (eller hjemme - men ikke tilberedt eller servert selv :)Og det til tross for at foie gras egentlig ikke er min greie.... Endret 14. september 2014 av Xtra 0 Siter
frosken Skrevet 15. september 2014 Skrevet 15. september 2014 Kan ikke klage på maten i helgen, men nå fikk jeg brått lyst på slik mat - servert på restaurant (eller hjemme - men ikke tilberedt eller servert selv :) Og det til tross for at foie gras egentlig ikke er min greie.... Jeg synes faktisk at foie gras er helt forferdelig, og skjønner ikke hvorfor det til stadighet skal være den foretrukne forrett dersom man er ute på "fine" restauranter :-( 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. september 2014 Skrevet 15. september 2014 Jeg vil bare ha biff med bernesaus Jeg spiser ikke middag lenger.Anonymous poster hash: d6306...827 0 Siter
Gjest Gargamel Skrevet 15. september 2014 Skrevet 15. september 2014 Er det lever? Det smaker nøyaktig som leverpostei. Veldig mektig. Jeg synes det er godt i veldig små mengder. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. september 2014 Skrevet 15. september 2014 Er det lever? Ja, gåselever. Rå? Anonymous poster hash: d6306...827 0 Siter
Gjest Gargamel Skrevet 15. september 2014 Skrevet 15. september 2014 Ja, gåselever. Rå? Anonymous poster hash: d6306...827 Nei, stekt. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. september 2014 Skrevet 15. september 2014 Er det lever? Her kan man se hvordan man forer opp gåsen.Anonymous poster hash: d6306...827 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. september 2014 Skrevet 15. september 2014 Anonymous poster hash: d6306...827 Anonymous poster hash: d6306...827 Anonymous poster hash: d6306...827 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.