Gå til innhold

Mislykket gelelokk på ostekake- noen kakebakeeksperter her?


Anbefalte innlegg

Alt gikk helt fint helt til jeg skulle pakke plastfolie over ostekaka på slutten. Det viste seg at geleen ikke var helt stivnet og dermed satte folien seg fast i geleen og lagte fullt av skjolder...Kjipt når kaka skal serveres i fint selskap.

Har dere noen tips til hvordan dette kan løses på best måte slik at ostekaka får et pent utssende likevel? Kan jeg for eksempel legge et til lag med gele over denandre stivnede geleen eller vil dette bare risikere at det blir enda styggere? Kan det for eksempel fungere med bær over geleen? I såfall hvilke bær eller annen pynt vil dere anbefale?

Anonymkode: 30ca0...480

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...