AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 Skrevet 19. januar 2024 Hvordan oppbevarer du middagsrester? Jeg har stort sett middagsrestene enten i en plastikk boks eller på ett fat eller i en skål med plastfolie over. Men nå vurderer jeg å kanskje kjøpe sånt gjenbrukbart lokk man kan ta over eller gjenbrukbar folie. Er det noen som har noe erfaring med det og kan anbefale hva som er verdt å kjøpe? Anonymkode: 95858...eb6 0 Siter
påskelilje Skrevet 19. januar 2024 Skrevet 19. januar 2024 Jeg bruker som regel plastfolie over tallerken, evt plastboks med lokk. Men det hender innimellom at det havner i kjøleskapet uten noe over. Jeg hadde sånn bivoks-lokk, men jeg syntes det var tungvint å måtte vaske det.... 0 Siter
Trinity80 Skrevet 19. januar 2024 Skrevet 19. januar 2024 Jeg anbefaler galssformer med lokk fra Rosendahl. De han puttes i kjøleskap, fryser og rett i ovnen. Har ikke bruk for plastikk etter at jeg gikk til innkjøp av disse for mange år siden Utrolig lettvint! 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. januar 2024 Skrevet 19. januar 2024 Jeg har noen plastbokser som brukes, noen skåler som brukes med plastfolie over eller skåler med slike silikonlokk som jeg antar du tenker på. Jeg fikk en pakke med 4 (?) lokk i gave fra jentungen en gang, de har ulike størrelser og jeg har brukt noen av dem en del. Ønsker meg flere, lurer på om hun kjøpte dem på Normal? Eller Tgr? 0 Siter
Kashmir- Skrevet 19. januar 2024 Skrevet 19. januar 2024 I ildfast form med lokk. Til morgenen etter, for jeg har alltid middagsrester til frokost. 0 Siter
Dorthe Skrevet 20. januar 2024 Skrevet 20. januar 2024 I en plastboks i kjøleskapet. Men veldig sjelden vi har rester, vi er to og jeg vet omtrent hvor mye vi spiser 0 Siter
Glitter Skrevet 20. januar 2024 Skrevet 20. januar 2024 Ikke så ofte jeg har rester, men har det bare på et fat eller en skål med plastfolie. Hvis det skal fryses i en plastboks med lokk. 0 Siter
Kayia Skrevet 20. januar 2024 Skrevet 20. januar 2024 I bokser av plast-, glass- eller aluminium. Pizza i matpapir. Mengde mat bestemmer, jeg blander ikke ulike ingedienser og fyller dem så full som mulig for å beholde kvaliteten. Det meste blir med på jobb som lunsj evt blir middag en dag eller to senere. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.