Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Iznogood
Skrevet

Skallet?? Skal det av? Betyr det at man skal ta melken ut av pappen før man drikker den også?

Nei ikke pappen.

Fortsetter under...

  • Svar 114
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Lionn

    44

  • BettyBlue

    9

  • naiv

    6

  • Velouria

    5

Mest aktive i denne tråden

millymollymandy
Skrevet

Jeg eter hele eplet - og jeg starter på toppen og eter meg nedover mot stilken. Den kaster jeg.

Osten smaker det samme på toppen, men hvis den er blitt veldig gammel, får bikkja den nederste "lefsa".

Hva med brødskalken da, Lionn?

Skrevet

Jeg syns heller ikke at jeg er fisefin, det er ett ord jeg ikke ville bruke om meg selv. Jeg spar møkk, hesjer, skifter dekk, skifter olje på bilen, og kan gjøre ganske mange "møkkete" ting. Fisefin er ett ord ingen har brukt om meg før, så det er en ny og merkelig opplevelse.

Ok. Jeg er heller ikke fisefin, men jeg er merkelig.

Og nå fikk du jaggu skrytt litt også;-)

Skrevet

Nei ikke pappen.

Man skal ikke ta den ut av pappen?

Du forvirrer meg.

Skrevet

Der mistet du en stjerne.

Jeg overlever vel det også. Men ostesnerk og eplekjerner er barnemat.

Skrevet

Ok. Jeg er heller ikke fisefin, men jeg er merkelig.

Og nå fikk du jaggu skrytt litt også;-)

benytter en hver anledning! ;o)

Annonse

Gjest pirrka
Skrevet

Jeg eter hele eplet - og jeg starter på toppen og eter meg nedover mot stilken. Den kaster jeg.

Osten smaker det samme på toppen, men hvis den er blitt veldig gammel, får bikkja den nederste "lefsa".

Hva med brødskalken da, Lionn?

Den las eg i min barndom :-)

Skrevet

Jeg eter hele eplet - og jeg starter på toppen og eter meg nedover mot stilken. Den kaster jeg.

Osten smaker det samme på toppen, men hvis den er blitt veldig gammel, får bikkja den nederste "lefsa".

Hva med brødskalken da, Lionn?

Brødskalken? Ja, hva med den? Den eter man vel?!

Skrevet

I så fall er jeg ubeskrivelig fin på det - jeg skjærer faktisk vekk den tørre skrukkete biten agurk når jeg tar den ut av kjøleskapet...

Men for å si som Velour: Fisefin er jeg _aldri_ blitt kalt før. Motsatte ting - jadda, hele tiden!

Skrevet

Jeg overlever vel det også. Men ostesnerk og eplekjerner er barnemat.

Hva med melken? Tar du den ut av pappen, eller sluker du alt?

Skrevet

Hvorfor det?

Like trist spørsmål som "hva mener du med at jeg har dårlig smak".

*sjekker at husalven har pusset vinduene til fredag*

Gjest Iznogood
Skrevet

Man skal ikke ta den ut av pappen?

Du forvirrer meg.

Man skal ikke ta den ut av pappen?

Du forvirrer meg.

-He he! Nå fikk du noe å gruble på i natt tenker jeg!

Må si jeg er imponert over at du svarer på alle svarene til deg. Det gjør det morsommere å svare deg ;-)

Skrevet

I så fall er jeg ubeskrivelig fin på det - jeg skjærer faktisk vekk den tørre skrukkete biten agurk når jeg tar den ut av kjøleskapet...

Men for å si som Velour: Fisefin er jeg _aldri_ blitt kalt før. Motsatte ting - jadda, hele tiden!

Jeg spiser druestener, da, og vannmelomstener, men bare de hvite. Stenene, altså.

Dessuten spiser jeg mye annet folk ville kalle ekkelt... hehe...

Annonse

Skrevet

I så fall er jeg ubeskrivelig fin på det - jeg skjærer faktisk vekk den tørre skrukkete biten agurk når jeg tar den ut av kjøleskapet...

Men for å si som Velour: Fisefin er jeg _aldri_ blitt kalt før. Motsatte ting - jadda, hele tiden!

Hvilken skrukkete bit? Aldri lagt merke til.

Hva er det motsatte av fisefin? Drittstygg?

Skrevet

Like trist spørsmål som "hva mener du med at jeg har dårlig smak".

*sjekker at husalven har pusset vinduene til fredag*

Ok.

Skrevet

Man skal ikke ta den ut av pappen?

Du forvirrer meg.

-He he! Nå fikk du noe å gruble på i natt tenker jeg!

Må si jeg er imponert over at du svarer på alle svarene til deg. Det gjør det morsommere å svare deg ;-)

Ja, det er min spesialitet.

Skrevet

Spiser du skallet på potetene?

Jeg syns det er det beste med hele poteten. Og jeg spiser seff. også brødskalken, den er også den beste.

Skrevet

Jeg spiser druestener, da, og vannmelomstener, men bare de hvite. Stenene, altså.

Dessuten spiser jeg mye annet folk ville kalle ekkelt... hehe...

Jeg spiser plommesteiner og ferskensteiner.

Fortell om det ekle du spiser. Kanskje jeg kan få noen tips.

Skrevet

Hvilken skrukkete bit? Aldri lagt merke til.

Hva er det motsatte av fisefin? Drittstygg?

Det motsatte av fisefin er oppblåst-mage-stygg, men det er et lite brukt uttrykk.

Skrevet

Hva med melken? Tar du den ut av pappen, eller sluker du alt?

Jeg har ikke drukket melk siden jeg var tenåring, men jeg spiser melkemat.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...