Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Spiser du skallet på potetene?

Jeg syns det er det beste med hele poteten. Og jeg spiser seff. også brødskalken, den er også den beste.

Det med potetskall varierer. Iblant skreller jeg dem og iblant eter jeg poteten med skall og hele greia på. Hvem fant egentlig på at vi skal skrelle poteten før vi spiser den?

Fortsetter under...

  • Svar 114
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Lionn

    44

  • BettyBlue

    9

  • naiv

    6

  • nanna

    5

Mest aktive i denne tråden

Jeg spiser hele osten, men ikke eplekjernehuset. Enkeltfrø fra eplet har jeg selvsagt ingen problemer med.

Tror jeg er mindre enn middels fisefin...

Har du noengang prøvd å spise en hel ost på en gang? Uten å dele den opp i skiver først altså?? Man blir mett.

Annonse

Ostesnerken på helt nyåpnet ost er dødsgod. Litt hellig på en måte, akkurat som snerken på semulepuddingen. Nam!!

Men eplegøsjet er da ekkelt, sånn hardt og skarpt og steinene er vonde! Dessuten så er det der sprøytemidlene trekkes inn, i kjernehuset og i skallet. Det har jeg nemlig hørt, og da er det sant sikkert.

Jeg eter hele eplet - og jeg starter på toppen og eter meg nedover mot stilken. Den kaster jeg.

Osten smaker det samme på toppen, men hvis den er blitt veldig gammel, får bikkja den nederste "lefsa".

Hva med brødskalken da, Lionn?

Åh! En av yndlingsbøkene mine da jeg var liten!!! Milly Molly Mandy. Tøft navn.

Å spise skalken på osten, altså slutten på osten!, det er guffent. Der finner man gjerne en del gamle smuler også.

Men spiser dere ost hvis det er mugg på?

Annonse

Ostesnerken på helt nyåpnet ost er dødsgod. Litt hellig på en måte, akkurat som snerken på semulepuddingen. Nam!!

Men eplegøsjet er da ekkelt, sånn hardt og skarpt og steinene er vonde! Dessuten så er det der sprøytemidlene trekkes inn, i kjernehuset og i skallet. Det har jeg nemlig hørt, og da er det sant sikkert.

Ja, for det har du lest i Se og Hor.

Jeg eter hele eplet - og jeg starter på toppen og eter meg nedover mot stilken. Den kaster jeg.

Osten smaker det samme på toppen, men hvis den er blitt veldig gammel, får bikkja den nederste "lefsa".

Hva med brødskalken da, Lionn?

Hæh, du kaster vel ikke stilken? Sløseri!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...