Gjest Seline Skrevet 3. august 2002 Del Skrevet 3. august 2002 Jeg har fått sansen for Cottage Cheese, pleier å lage en "salat" av det (fordi jeg er så glad i rekesalat osv). Skulle gjerne hatt flere oppskrifter på lettvinte retter med Cottage Cheese. Det er jo en super matvare -rik på proteiner, fattig på fett, smaker godt. Her er forresten oppskriften på Cottage Cheese -røra jeg lager. Bruker den på rugsprø, kjempegodt! 1boks Cottage Cheese 2 ss olje (helst rapsolje. Ikke olivenolje pga den setter mye smak. Solsikkeolje går veldig bra) 2-3 ss majones 1 liten rødløk hakket i små biter 1 pk crabsticks skåret i små biter (liker du ikke crabsticks så ta reker eller hva som helst annet du liker..) Aromatkrydder Hvit pepper Dill (Du kan bruke det meste av krydder, curry f.eks er kjempegodt..) Blandes godt. For å få en løsere konsistens kan du kjøre Cottage Cheesen, oljen og majonesen litt i en mikser før du blander oppi det andre. (Oppskriften er inspirert av en som sto i Fitness for et par år siden.) Gleder meg til å se om noen har oppskrifter på linsesalat også, jfr tråden under.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cavatina Skrevet 4. august 2002 Del Skrevet 4. august 2002 Cottage Cheese med biter av diverse frukt, f.eks. epler, bananer, ananas, kiwi, druer appelsiner eller pærer kan brukes som lunsjmåltid eller dessert. Bruk de fruktene du liker selv, kutt i småbiter og bland dem i Cottage Cheese. Blander du grønnsaker inn i stedet for frukt, kan du bruke det i pitabrød. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Seline Skrevet 4. august 2002 Del Skrevet 4. august 2002 Cottage Cheese med biter av diverse frukt, f.eks. epler, bananer, ananas, kiwi, druer appelsiner eller pærer kan brukes som lunsjmåltid eller dessert. Bruk de fruktene du liker selv, kutt i småbiter og bland dem i Cottage Cheese. Blander du grønnsaker inn i stedet for frukt, kan du bruke det i pitabrød. Det var lurt -bruker endel pitabrød så den md grønnsaker skal jeg prøve til lunch imorgen. Takk for tipset! :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.