Gjest Daisy Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Har en slags fløtesaus på ovnen nå. Skal man bare helle på med fløte? Den ser litt vel tynn ut? De andre tingene jeg har i er bacon og brokkoli + krydder. Hjelp, fort! 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Blir den tykkere når den får kokt litt? Svak eller sterk varme? 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Har du Maizenna? Neiiiiiiii krise? 0 Siter
nanna Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Neiiiiiiii krise? Neida. Rør ut bittelitt hvetemel i resten av fløten som du selvsagt har spart på? Evt i bittelitt melk.La det koke et par minutter sånn at melsmaken blir borte. Ellers blir jo sausen bittelitt tykkere av å koke. 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Neida. Rør ut bittelitt hvetemel i resten av fløten som du selvsagt har spart på? Evt i bittelitt melk.La det koke et par minutter sånn at melsmaken blir borte. Ellers blir jo sausen bittelitt tykkere av å koke. Jeg helte oppi all fløten sammen med baconet og brokkolien. Spaghettien er ferdig nå... jeg har ikke engang hvetemel... har akkurat kommet hjem fra ferie til skrapa hus... har cookiemiks da... :0) 0 Siter
Gjest Daisy elendig kokke Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Jeg helte oppi all fløten sammen med baconet og brokkolien. Spaghettien er ferdig nå... jeg har ikke engang hvetemel... har akkurat kommet hjem fra ferie til skrapa hus... har cookiemiks da... :0) Har jo laget soppstuing av bare champinong og fløte + krydder, og da blir den tykk... lært av min kokkevenninne. Men hun lærte meg ikke hva jeg skulle gjøre hvis den ble for tynn.... hjelp... 0 Siter
nanna Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Jeg helte oppi all fløten sammen med baconet og brokkolien. Spaghettien er ferdig nå... jeg har ikke engang hvetemel... har akkurat kommet hjem fra ferie til skrapa hus... har cookiemiks da... :0) Hehehe! Da tror jeg du får klare deg med litt tynn saus. Velbekomme! 0 Siter
avil Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Du har smak av bacon og noe brocolli, så heller du bare i fløten, ja. Dersom du vil ha litt konsistens, er du knepen på fløten, og/eller lar den koke litt inn. Men det gjør jo ingenting å ha den litt flytende. Nordmenn er helt overdrevne i troen på tjukk saus. Eventuelt kan du bruke litt majzena rørt ut i litt kaldt vann og jevne med. Har du sukkerkulør i heimen, kan du sette farge på faenskapet også. God apetitt, lille jenta! ;-) 0 Siter
libra Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Jeg helte oppi all fløten sammen med baconet og brokkolien. Spaghettien er ferdig nå... jeg har ikke engang hvetemel... har akkurat kommet hjem fra ferie til skrapa hus... har cookiemiks da... :0) La sausen koke ei stund, da vil den tykne. 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Hehehe! Da tror jeg du får klare deg med litt tynn saus. Velbekomme! buhuuuuuuu... jeg som sa til sambo på tlf at jeg skulle lage noe godt til ham til han kom hjem... nå forblir jeg ugift. 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 La sausen koke ei stund, da vil den tykne. En stund som i mer enn 20 minutter??? Får vel spise spaghetti av suppetallerken i dag. 0 Siter
nanna Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 buhuuuuuuu... jeg som sa til sambo på tlf at jeg skulle lage noe godt til ham til han kom hjem... nå forblir jeg ugift. Jammen det blir jo godt selv om den er litt tynn! Ikke fortvil, han kommer til å elske maten din - og deg! 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Jammen det blir jo godt selv om den er litt tynn! Ikke fortvil, han kommer til å elske maten din - og deg! Takk... det trøstet. Føler meg litt som en mislykket husmor her nå. 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 Takk... det trøstet. Føler meg litt som en mislykket husmor her nå. tykner den litt til når den får avkjølt seg litt? Tror jeg tar meg en røyk og et glass cola mens jeg slikker sårene. 0 Siter
libra Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 En stund som i mer enn 20 minutter??? Får vel spise spaghetti av suppetallerken i dag. Hvis sausen er ekstremt tynn behøver du jo ikke å ha alt på pastaen. Jeg lager ofte tynn saus, syns det er godt. 0 Siter
libra Skrevet 14. august 2002 Skrevet 14. august 2002 buhuuuuuuu... jeg som sa til sambo på tlf at jeg skulle lage noe godt til ham til han kom hjem... nå forblir jeg ugift. Smør deg inn med sausen og la han slikke den av da vel... ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.