Gjest Boobiegirl Skrevet 27. august 2002 Skrevet 27. august 2002 Hva brukes den til? Er den sunt? 0 Siter
Gjest på salat Skrevet 27. august 2002 Skrevet 27. august 2002 Eddik er vel verken veldig sunt eller usunt. Det brukes til matlaging. Balsamicoeddik er vanlig å blande med olivenolje og ha som dressing på salater. 0 Siter
favn Skrevet 27. august 2002 Skrevet 27. august 2002 God, virkelig god balsamico kan brukes til nesten alt. Sunt? Vellagret eddik kan neppe være usunt. 0 Siter
Gjest Mizzy Skrevet 27. august 2002 Skrevet 27. august 2002 Bruker det som nevnt her i salater. Men har hørt det skal være fantastisk på jordbær... har ikke prøvd det selv. 0 Siter
fresja Skrevet 27. august 2002 Skrevet 27. august 2002 Bruker det som nevnt her i salater. Men har hørt det skal være fantastisk på jordbær... har ikke prøvd det selv. Er Balsamico-eddik veldig forskjellig fra vanlig eddik? Så kokken Jamie brukte den på alt mulig, også på søte desserter. Synes vanlig eddik er sur og fæl, og bruker den ikke. Er den vanskelig å få tak i? 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 27. august 2002 Skrevet 27. august 2002 Bl a salat, fløtesauser og majones. Visstnok også på iskrem ?! Den jeg liker best er Monari Federzoni, kom på annen plass i norsk test. Testvinneren likte jeg ikke. 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 28. august 2002 Skrevet 28. august 2002 Bruker det som nevnt her i salater. Men har hørt det skal være fantastisk på jordbær... har ikke prøvd det selv. Det er fantastisk på jordbær! Del dem i passe biter dersom bærene er store, da trekker de til seg eddiken bedre. Bruk ca 2 ss balsamico og 1-2 ss sukker på 500 g bær... Hell blandingen over bærene og la dem trekke litt før servering, en halvtime pleier å holde. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.