Gjest Boobiegirl Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 Hva brukes den til? Er den sunt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69569-balsamico-eddik/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest på salat Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 Eddik er vel verken veldig sunt eller usunt. Det brukes til matlaging. Balsamicoeddik er vanlig å blande med olivenolje og ha som dressing på salater. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69569-balsamico-eddik/#findComment-331557 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tips til deg Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 .. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69569-balsamico-eddik/#findComment-331566 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 God, virkelig god balsamico kan brukes til nesten alt. Sunt? Vellagret eddik kan neppe være usunt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69569-balsamico-eddik/#findComment-331837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mizzy Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 Bruker det som nevnt her i salater. Men har hørt det skal være fantastisk på jordbær... har ikke prøvd det selv. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69569-balsamico-eddik/#findComment-331842 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fresja Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 Bruker det som nevnt her i salater. Men har hørt det skal være fantastisk på jordbær... har ikke prøvd det selv. Er Balsamico-eddik veldig forskjellig fra vanlig eddik? Så kokken Jamie brukte den på alt mulig, også på søte desserter. Synes vanlig eddik er sur og fæl, og bruker den ikke. Er den vanskelig å få tak i? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69569-balsamico-eddik/#findComment-332071 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 Bl a salat, fløtesauser og majones. Visstnok også på iskrem ?! Den jeg liker best er Monari Federzoni, kom på annen plass i norsk test. Testvinneren likte jeg ikke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69569-balsamico-eddik/#findComment-332152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Persille Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 Bruker det som nevnt her i salater. Men har hørt det skal være fantastisk på jordbær... har ikke prøvd det selv. Det er fantastisk på jordbær! Del dem i passe biter dersom bærene er store, da trekker de til seg eddiken bedre. Bruk ca 2 ss balsamico og 1-2 ss sukker på 500 g bær... Hell blandingen over bærene og la dem trekke litt før servering, en halvtime pleier å holde. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69569-balsamico-eddik/#findComment-332538 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.