Mizar Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 Noen som vet hva som er vanlig å bruke for å få den mørke rødfargen? I oppskriften står det rød matfarge,,, HAr prøvd med konditorfarge, men etter et glass var det bare blitt rosa... Noen tips?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69704-tandori-chicken/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 Du kan bruke tandoori paste eller tandoori krydder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69704-tandori-chicken/#findComment-332639 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mizar Skrevet 28. august 2002 Forfatter Del Skrevet 28. august 2002 Du kan bruke tandoori paste eller tandoori krydder. Har laget krydderblandingen selv jeg... men det er ikke noe i den som gjør at bitene blir røde... eller snakker du om en blanding som bare gir farge? For det er det jeg er ute etter. Smaken syns jeg blir best når man blander krydderet selv.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69704-tandori-chicken/#findComment-332870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aina E Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 Har aldri laget det selv, men jeg vet at paprikakrydder gir en viss gylden rødfarge. Det er ikke spesielt sterkt heller... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69704-tandori-chicken/#findComment-332876 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 Har laget krydderblandingen selv jeg... men det er ikke noe i den som gjør at bitene blir røde... eller snakker du om en blanding som bare gir farge? For det er det jeg er ute etter. Smaken syns jeg blir best når man blander krydderet selv.. Jeg kjøper ferdig blanding som både smaker og farger. Smører kyllingen inn med pasten noen timer før den skal i ovnen. Aner ikke hva som gir den røde fargen, men som Aina E sier, så gir paprikapulver en god rødfarge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69704-tandori-chicken/#findComment-332909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velouria Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 Vil du dele oppskriften og forhold på hvordan du lager krydderblandingen selv? malt paprika gir jo fin rødfarge.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69704-tandori-chicken/#findComment-332911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lis@bet Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 *sikle* Indisk mat er bare herlig! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69704-tandori-chicken/#findComment-332958 Del på andre sider Flere delingsvalg…
micca Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 Kjøp en kryddreblandning som heter tandori masala, finnes på innvandrer foretningene helt sikkert, den er veldig god å kryddre kylling med Rød currypasta er også et tips 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69704-tandori-chicken/#findComment-333104 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mizar Skrevet 28. august 2002 Forfatter Del Skrevet 28. august 2002 Vil du dele oppskriften og forhold på hvordan du lager krydderblandingen selv? malt paprika gir jo fin rødfarge.. Oppskriften er kjempegod; Kyllingfilet i biter 1/2 dl sitronsaft 1/2 liten løk 2-3 fedd hvitløk 1 ss frisk revet ingefær 3 ts koriander 1 ss spisskummen 1 ss sitronsaft, ekstra 1 ts salt 1/4 ts paprikapulver 1/2 chillipulver 250 g yougert rød matkluør. Pensel kyllingen med sitron . Vent i 30 min. Kjør resten sammen i en hurtigmikser og fordel marinaden over bitene. La den stå i ca 12 timer i kjøleskapet under plast. Tre bitene på spidd og stek i ca 30 min langt opp i ovnen... Denne er kjempegod. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69704-tandori-chicken/#findComment-333274 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.