Gå til innhold

kakeeksperter - hjelp!


Anbefalte innlegg

Gjest den sorte dame

Det skal værejulefest på skolen og jeg er bedt om å bake kake! Noe som er det værste jeg gjør...

Jeg nå i alle fall klart å snekre sammen en lys sjokoladekakebunn. Men problemet er at det ikke er før i morgen vi skal dit, rett etter jobb, så jeg måtte lage den nå.

Hvordan blir kaken mest mulig "fersk"??? Skal jeg vente med glasur og pynt til 10 min før vi går i morgen eller gjøre det nå?

Hvordan holder jeg bunnen best? I kjøleskap, på benken, i pose, uten pose eller hva???

Er redd den blir tørr uten pose, samtidig som jeg frykter at den vil bli litt "våt" med pose...

Hva ville dere gjort?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg pleier å bake en saftig sjokoladekake i langpanne. Jeg tar på glasuren mens kaka fortsatt er litt lunken, og da kan kaka godt stå i flere dager uten å bli tørr. Det er igrunnen ikke nødvendig med plast på, men det hender jeg putter den inni en vanlig plastpose, men det kommer fortsatt luft inn (om du skjønner hva jeg mener.) Det går helt sikkert fint å la den stå en dag ute.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784775
Del på andre sider

Gjest den sorte dame

Hvorfor skriver du wow? Er det rart at jeg lurer? Du skrev ikke at du var med i noen komite.

Jeg skjønner bare ikke hvorfor det alltid er noen som må henge seg opp i alt mulig småting... Kunne du ikke svare på mitt spørsmål trengte du ikke svare i det hele tatt!!!!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784797
Del på andre sider

Annonse

Gjest den sorte dame

Jeg pleier å bake en saftig sjokoladekake i langpanne. Jeg tar på glasuren mens kaka fortsatt er litt lunken, og da kan kaka godt stå i flere dager uten å bli tørr. Det er igrunnen ikke nødvendig med plast på, men det hender jeg putter den inni en vanlig plastpose, men det kommer fortsatt luft inn (om du skjønner hva jeg mener.) Det går helt sikkert fint å la den stå en dag ute.

Ikke i kjøleskapet mener du? Kan den stå på benken da?

Hadde igrunn vært fint om jeg kunne pynte og gjøre den helt ferdig i kveld!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784799
Del på andre sider

hare1365380455

Ikke i kjøleskapet mener du? Kan den stå på benken da?

Hadde igrunn vært fint om jeg kunne pynte og gjøre den helt ferdig i kveld!

Jeg har laget sjokoladekake og hatt den stående framme på kjøkkenet (med kjøkkenhåndkle over) over natten. Bare lag f.eks. sjokoladeglasur nå og ha på; den holder seg fint til i morgen! Og så slipper du stress..:)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784812
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...