Gjest togli Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Jeg har bare ris og vann i en bolle jeg, og putter det i mikro'n. Vips, så er det også ferdig. LIke lett å varme opp er de tjo også i mikro'n. Danderer kjøleskapkald mat på en tallerken, tre minutter i mikro'n og det er middag for etternølere. Har ikke plass til en ekstra dings på kjøkkenet. Så brødmaskin, ismaskin og riskoker er ikke noe for meg. Vi er en familie på fem, så da blir slike ting litt verre Med nytt kjøkken og masse skapplass er det god plass til riskoker, så det hjelper nok på entusiasmen det også 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849559 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tusseline Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Vår er ny, så vi får se etterhvert Du kan jo komme med en oppdatering om noen måneder . Får håpe den fungerer bra! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849561 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Vi bruker ikke ris så ofte, så jeg koker boil-in-bag når vi først har det ) Da er det ikke et riskorn som sitter fast. Hehe Men den risen blir ikke like god på smak...eller kanskje jeg har kjøpt feil merke? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849565 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Du kan jo komme med en oppdatering om noen måneder . Får håpe den fungerer bra! Får gjøre det Vasker den ikke i oppvaskmaskinen, så satser på at den holder seg bra! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849567 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Hva? Har du kjøpt deg japansk motorsykkel??? ;-) Jeg betviler ikke at det er mye fint med å ha egne maskiner til koking av egg eller ris eller popping av popcorn. Men alt man kjøper skal jo lagres osv, og så mye ris spiser vi tross alt ikke at jeg gidder å ha egne apparater som skal stappes inn og ut av skap osv. Og ikke har jeg ergret meg over fastkokte riskorn heller;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849571 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Hva? Har du kjøpt deg japansk motorsykkel??? ;-) Jeg betviler ikke at det er mye fint med å ha egne maskiner til koking av egg eller ris eller popping av popcorn. Men alt man kjøper skal jo lagres osv, og så mye ris spiser vi tross alt ikke at jeg gidder å ha egne apparater som skal stappes inn og ut av skap osv. Og ikke har jeg ergret meg over fastkokte riskorn heller;-) Nå har ikke vi så mange duppedingser på kjøkkenet heller da, så da overlever vi riskokeren Det mest unyttige jeg har er nok eggkokeren...Den brukes ALDRI! Brødbakemaskin har jeg heller aldri falt for fristelsen til å kjøpe... Men riskokeren er altså utrolig praktisk å eie. Til og med mannen min er hekta 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849581 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Nå har ikke vi så mange duppedingser på kjøkkenet heller da, så da overlever vi riskokeren Det mest unyttige jeg har er nok eggkokeren...Den brukes ALDRI! Brødbakemaskin har jeg heller aldri falt for fristelsen til å kjøpe... Men riskokeren er altså utrolig praktisk å eie. Til og med mannen min er hekta Jeg har heller ikke så mange duppeditter, men jeg merker at de duppedittene som må tas ut og inn av skap blir lite brukt....;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849584 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Jeg har heller ikke så mange duppeditter, men jeg merker at de duppedittene som må tas ut og inn av skap blir lite brukt....;-) Det kan jeg forstå Nå har vi fått helt nytt kjøkken der det er veldig lettvint å ta ting ut av skapene (ingen overskap, men skuffer). Er liksom ikke mer jobb å hente fram riskokeren enn å hente fram en kasserolle 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Men den risen blir ikke like god på smak...eller kanskje jeg har kjøpt feil merke? Jeg bruker villris eller hva det heter. Eller om det er vanlig ris blandet med villris. Ikke helt oversikt ;O) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849591 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Jeg bruker villris eller hva det heter. Eller om det er vanlig ris blandet med villris. Ikke helt oversikt ;O) Villris er godt Jeg liker ellers best Jasminris. Blir så herlig duft når den tillages 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849605 Del på andre sider Flere delingsvalg…
trollemor;o) Skrevet 17. november 2009 Del Skrevet 17. november 2009 Aldri hatt noen problemer med å koke ris på vanlig måte med vann og salt i vanlig kjede - men høres jo veldig praktisk ut. Dersom det ikke er så dyrt har jeg lyst til å gi den en sjanse. Trollmor har kjøpt sin på rema 1000 så den er vel kanskje ikke så dyr? Noen som har andre å anbefale? tror jeg betalte 199,- 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849611 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ariadne Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Villris er godt Jeg liker ellers best Jasminris. Blir så herlig duft når den tillages Jeg stemmer på basmati! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849624 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Melis34 Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Jaaaaa her har vi oxo riskoker,og jeg er veldig glad i den ja!!!! så enig løp å kjøp hehe.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Jeg har hatt min riskoker i mer enn 10 år, og har hatt stor glede av den :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849628 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Som regel må vannet kokes opp først, før man heller i risen, legger på lokk og skrur ned varmen. Dessuten må man vaske (og evt skrape) kasserollen først. Jeg argumenterte på akkurat samme vis som deg før jeg prøvde riskoker selv Det høres praktisk ut med en riskoker, men ikke spiser vi sååå mye ris, det er ikke noe problem å koke risen i en teflonkjele. Om den skulle sette seg litt fast er det bare å skrape ut det man får til med en tresleiv og så setter man resten i varmt såpevann en liten stund og vips er det løsnet. ) Dessuten er det fullt nok på benk og i skap fra før. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849629 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Nå har ikke vi så mange duppedingser på kjøkkenet heller da, så da overlever vi riskokeren Det mest unyttige jeg har er nok eggkokeren...Den brukes ALDRI! Brødbakemaskin har jeg heller aldri falt for fristelsen til å kjøpe... Men riskokeren er altså utrolig praktisk å eie. Til og med mannen min er hekta ''Det mest unyttige jeg har er nok eggkokeren...Den brukes ALDRI!'' *hihi* Samme hvilken apparatur man nevner er det alltid noen som synes de ikke kunne klart seg uten. Det være seg eggekoker, brødbakemaskin eller riskoker. Jeg har aldri savnet noen av delene, men ikke prøv å ta fra meg vannkokeren min! ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849633 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Villris er godt Jeg liker ellers best Jasminris. Blir så herlig duft når den tillages Jeg har oppdaget at om jeg bruker en del mer vann enn anbefalt og koker risen lenger enn det står på posen så blir den skikkelig deilig og klebrig! ) Nam! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849634 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Liliaceae Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Ta ris og vann i en kjele og sett på platen på full styrke. Når det koker skrur du av platen og setter på lokket. Etter 20 min. er risen klar og ikke fastbrent, uten at du behøver å se noe mer til den. Det må da være like enkelt som å putte ris og vann i en riskoker? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Som regel må vannet kokes opp først, før man heller i risen, legger på lokk og skrur ned varmen. Dessuten må man vaske (og evt skrape) kasserollen først. Jeg argumenterte på akkurat samme vis som deg før jeg prøvde riskoker selv ''Som regel må vannet kokes opp først, før man heller i risen, legger på lokk og skrur ned varmen. '' Er det sånn du koker ris i kjele? Det har aldri jeg gjort. Jeg har vann, ris og salt i kjelen. Koker det opp sammen, slår ned varmen og lar risen småkoke i 20 min uten lokk. Hvor lang tid tar det å koke ris i riskoker? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 18. november 2009 Del Skrevet 18. november 2009 Nei, har ikke riskoker og kommer nok ikke til å kjøpe. Vi har ris omtrent én gang i uken, og jeg har svært sjelden problemer med riskliss i grytene. Slikt blir det bare om en koker risen for lenge eller har for lite vann? Helt unntaksvis (ved feil koking) må en skrape løs, men det er heldigvis sjelden. Er ikke begeistret for store duppedingser som kun skal brukes til én ting! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/338429-hvorfor-har-jeg-ikke-kj%C3%B8pt-riskoker-f%C3%B8r/page/2/#findComment-2849648 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.