Gå til innhold

Boktips for Colombiasøkere :-)


snø
 Del

Anbefalte innlegg

snø

Hei,

jeg har kommet over boken "Mette og Andreas fra Colombia". Dette er en dansk bildebok som handler om Andreas, 5 år, som skal ned til Colombia og hente en babysøster. Masse bilder som illustrerer teksten. Boken starter med at familien får tildeling, og så følger vi med Andreas til Colombia for å hente søsteren, og hjem igjen. Boken tar for seg alle sider med det å få søsken - inkludert sjalusi. Boken har også mange flotte bilder fra Colombia.

Som det står bakpå boken: "Bogen fortæller, hvordan en adoption foregår. Samtidig giver den et indryk af det land, som Andreas og Mette kommer fra."

Boken må sikkert bestilles fra Danmark. Det er forlaget Klematis AS som ga ut bokn i 1993, forfattere er Karen Christiansen og Hans Juhl.

ISBN 87-7721-315-7

For oss som skal ned og hente nr 2 (eller 3) er absolutt denne boken kjekk å bruke for å forklare den kommende storesøster eller -bror hva som skal skje :-)

Beste hilsen fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

luckymum

Hei! Vi holder også på å lese denne boken for tiden, vår datter på fire år(snart fem) synes den er veldig spennende! Har vel lest den for henne ca fem-seks ganger allerede :o)Anbefales absolutt fra meg også! Vi har forresten lånt boken på biblioteket.

Hilsen fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...