Gå til innhold

Hei alle sammen:-)


Wibecke
 Del

Anbefalte innlegg

Wibecke

Jeg har ikke vært her inne på en stund, hverkan svart eller skrevet!

Livet er ganske travelt men jeg nyter hvert sekund. Minsten har blitt 6,5 mnd og er blitt stor gutt. Han snurrer rundt, i dag prøvde han å stå på alle 4. Så nå ligger han ikke stille lengre, og leker, nå må vi sette på trappe sikkringen.

Det er utrolig gøy å følge utviklingen hans og ikke minst se hvordan storesøster takler lillebror. Hun er så forsiktig med han og koser og klapper på han, viser han stolt frem om vi møter noen på vår vei!! "Ja det er MIN lillebror" er et av utsagnene!

Nå har vi avsluttet en deilig helg i Danmark med venner og barn, herlig vær, herlig sted. Badeland og bondegård var noen av tingene som stod på menyen.

Ja, dette var bare en oppdatering fra meg og mine. Håper dette blir en herlig vente uke for dere som venter på det aller største i verden, nemlig å få den etterlengtende telefonen om at en liten gutt/jente venter på dere i et annet land.

Sender varme tanker til dere som har ventet lenge på Colombia i det siste.... En dag kommer telefonen (snakker av erfaring :-))

Hilsen en travel og glad tobarnsmamma :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

ketty

Så koselig å se nicket ditt igjen, Wibecke! Har tenkt på hvordan det går med dere. Det høres ut som om dere har det veldig bra, og at prinsessen deres trives i storesøsterrollen. Hun ventet jo veldig tålmodig på "babyen" i Colombia.

Nå er det vi som venter utålmodig. Vår lille prins spør stadig om når vi skal reise og hente babyen. Vi venter fortsatt på distrikt. Har hatt papirene i Colombia i 1 år!....men som du sier (av erfaring)...plutselig er det vår tur også! Vi gleder oss.

Håper du skriver litt her når du har tid, det er alltid spennende å lese innlegg fra deg.

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

snø

Godt å høre at det går godt med to-barns familien - forstår godt at DOL og mail ikke akkurat kan prioriteres med to små i hus :-)

Vi snakkes, Wibecke!

Beste hilsen fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

forelsket colombiamamma

Så koselig å høre at alt er fint med dere. Deilig å reise litt bort og nyte tilværelsen:-)

Jeg regner med at du har tatt masse bilder (for det pleier du jo) og at jeg kanskje er så heldig å få se noen av dem. En mail med bilder er veldig velkommen. Når du får tid selvfølgelig:-) Jeg skjønner at det er travelt med en liten som du sikkert må passe ekstra godt på nå når han snurrer rundt (som du selv sier det:-))

klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...