Gå til innhold

Kan vi adoptere?


Gjest solsikken@@

Anbefalte innlegg

Gjest solsikken@@

Vi har ingen poblemer med å få gjort prøverørsforsøk.Men kan jeg med min bakgrunn som overgrepsutsatt,fortsatt i behandling og med min bagasje få adoptere? Fungerer greit i hverdagen, jobber , har barn fra før, langt og stabilt forhold til min mann.Men jeg har en følelelse av at jeg ikke blir godkjent pågrunn av det jeg ble utsatt for som barn....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest girasol

Hei! (navnesøster :-) jeg og bruker solsikke som nick, men den spanske versjonen av det!) Vet du, slik jeg ser det tror jeg ikke det er noen som kan si (av oss her inne ihvertfall) at du kan eller kan ikke adoptere. Du er helt sikkert ikke den eneste som bærer en ballast med deg inn i sosialrapporten... Så det eneste rådet JEG kan gi er at dere må bare forsøke, og være ærlige mot dere selv og mot barnevernet.

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke la din frykt hindre deg i å søke. Du har mange ressurser og stabilt forhold. Det viktige er nok at du kan vise til å ha reflektert rundt dette og hva det evt.kan ha å si ifht barna. Jeg tror mange av oss har ulike ballaster med oss ja. Selv har jeg en kronisk sykdom. Selv om barnevernet prøver forsikre meg om at de ikke anser den som noen hindring, klarer jeg ikke la være å engste meg for at dette ikke godkjennes i Bufetat eller senere i landet vi søker fra. Så jeg forstår bekymringen din.

Men god og åpen dialog med barnevernet er nok viktig. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest lagt bak deg

Jeg tror det vil avhenge av i hvilken grad du har bearbeidet (evt. med profesjonell hjelp) og lagt bak deg overgrepet. De vil nok intervjue deg veldig grundig rundt dette, og be om psykologuttalelse.

Når du sier du fortsatt går i behandling, er det omkring overgrepet du mener, eller mener du infertilitetsbehandling? Sistnevnte må du ihvertfall ha avsluttet før du får søke om adopsjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...