Gå til innhold

Tenåringer sier du er ikke min mor


Gjest gunvor01

Anbefalte innlegg

Gjest gunvor01

Hvordan og hva ville dere gjort når "litt" større barn" bruker betegnelsen daglig "Du kan bare tie stille du har ingenting du skulle ha sagt for du er ikke min rette mor"? Og da har jeg tidligere informert om hvem "mor" egentlig er:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tenåringer vil prøve å se om det er en respons fra oss foreldre , de vet de er adoptert å vet at de sårer , de vet at de ikke kan komme noen vei med det , men ... det er aldri lett å være foreldre til tenåringer i utbryterfasen.

Det er ingen forskjell på adopterte eller ikke adopterte hvis de kommer i denne trassalderen det da er snakk om.

"jeg skulle ønske at jeg aldri hadde blitt født!" er også en setning som går igjen. "Å alle andre får lov men ikke jeg," Dere er fosiler å forstår ingen ting osv osvDet at de sier at du er ikke ordentlig mora mi er bare en frase av mange å blir borte etterhvert som ungdommen blir mer modne.Ta det fram når det er gått en tid å h*n ikke har fått respons på å straffe den av foreldrene som nekter dem ditt og datt, Det kommer nemlig til det stadiet at de mest bortskjemte også får en fornuftig tankegang.

å da viser de heller takknemlighet fordi vi satte grenser å ikke var dumsnille fordi tenåringen ville oppnå noe som ikke var tillatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror ikke du skal ta det så tungt...(Lett å si, jeg vet det..)

MEN ungdommer tar det som sårer mest, og det bruker de for det det er verdt. Jeg er selv adoptert, og jeg vet godt hvor mange gang jeg ropte det til mora mi....

Det stakk ikke så dypt egentlig, men jeg var så irritert og sint på henne, og jeg visste jo at det var det som såra mest.

Tror det lureste å gjøre er å ikke vise at det sårer...(ikke lett det heller, det vet jeg- og jeg vil nok selv oppleve det hvor vanskelig det er når datteren min bli noen år gamlere..)

Lykke til i allefall.

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle tenåringer gjør opprør og sårer der det gjør mest skade. Jeg sa alltid til min mor "skulle ønske du ikke var moren min"...

Det er bare en måte å vise generelt sinne og frustrsjon på, ikke noe personlig mot deg egentlig.

Er enig med de andre her i at det er bare til å gi beskjed om at jo, jeg er moren din nå. Det er jeg som gir deg lommepenger, som sørger for at du har tak over hodet og mat på bordet og mobiltelefon og så videre... Jeg vil alltid være moren din og glad i deg, samme hva du sier, men jeg forventer til gjengjeld at du respekterer meg.

Det er tøft når det står på, men det roer seg etter hvert...

Klem til deg og lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...