Gå til innhold

store problemer..


Gjest guttpå23

Anbefalte innlegg

Gjest guttpå23

Jeg er en gutt på 23 som sliter med et problem gjennom flere år nå. Har vært hos både lege og urolog for et par år siden, men det ble ingen ordning. Nå har jeg gått slik i 3-4 år.. jeg har vært dum nok til å godta situasjonen, men nå er jeg i en periode jeg gjerne skulle ha vært for uten.

Saken er at jeg sliter med en overaktig blære av noe slag. For det første, går jeg litt vel ofte på toalettet. Hver natt står jeg opp sånn ved rundt 4-5 tiden og lar vannet gå. Jeg føler jeg ikek alltid får tømt jeg nok, slik at det er mer på tanken enn jeg der og da får ut. Det betyr at det endel ganger blir et toalettbesøk etter kort stund igjen etterpå. Men dette er egentlig ikke det støre problemet oppi det hele..

Verre er det at jeg skal drive å små-lekke hele tiden. Kommer lite ut, men om jeg kjenner etter så er det fuktig til stadig i underbuksa. Og dette lukter urin også. Med andre ord, jeg blir ofte luktende av. Kjenner det godt selv, er alltid redd andre merker til det også. Dette gjør at jeg sliter enkelte ganger i sosiale lag.

Når jeg er i fysisk aktivitet, er problemet mindre. Verre er det når jeg blir sittende stille i en stol i kontoret foran dataen. Sitter jeg da et par timer, er jeg da blitt temmelig fuktig igjen og kjenner det selv jeg blir luktende av.

Som sagt, jeg har vært hos urologer tidligere, var igjennom noen undersøkelser og ble satt på noen tabletter, men det ga ikke noen nevneverdige resultater. Etter det har jeg ikke foretatt meg med noe. I det store og det hele er ikke dette et lett problem å framstille for andre mennesker. Er vanskelig å snakke om, så derfor vil jeg forsøke meg her.

Noen med samme problemer som meg? Er det noen råd å få? Jeg takker for alle svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 4 uker senere...
Gjest forslag 2

Vanskelig det der.

Har du fått prøve alt hva en lege kan anbefale deg tror du?

Noen ganger kan menn ha problemer med drypplekkasje forde det blir liggende igjen noen dråper litt oppover i urinrøret hvor det kan være en form for utposning.

Da skal du prøve å - etter å ha latet vannet helt - trykke litt rett bak pungen, da kan det komme noen dråper til.

I terorien kan du tenke deg at du dytter denne posen opp slik at urinen der kommer opp i røret og får rent ut.

Kanskje kan det være en ide for menn også å trene på knipeøvelser. Dere har jo muskler der nede dere også som styrer både det ene og det andre.

Med mer kontroll på disse får man ant. mer kontroll på blæren også.

Håper du finner en løsning

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...