Gå til innhold

Dere er egentlige ikke mine foreldre.....


Gjest Tragiske ali

Anbefalte innlegg

Gjest Tragiske ali

Tanker om opphav osv.

Skrev følgende til AVIDI i en tråd lengre nede.

Dere er ikke mine egentlige foreldre var gårdagens utsagn. Hvorfor sier du det, spurte jeg. Jo fordi XX sier det. Vi er jo dine egentlige foreldre da, men du vet jo at du er født i et annet land av en dame der sa jeg. Ja, det vet jeg jo, sa barnet. Men, hvorfor er det slik da, sa barnet.Jeg skulle egentlig ikke ha vært hos dere, sa barnet. Men kjære barnet vårt, du er barnet vårt og vi er foreldrene dine. Det er en lang historie om to unge mennesker i et annet land som ventet barn (og det var deg) osv osv osv. Du ble født og var på sykehus, og etter en stund kom du hjem til oss osv osv. Ja, det husker jeg - men hvorfor kunne jeg ikke være hos de egentlige foreldrene? Det er slik at ikke alle barn kan bo hos de som har født barnet osv osv.

Det er alltid en eller annen traumatisk historie bak en adopsjon, og den egentlige grunnen til at barnet er bortadoptert varierer sterkt. Vårt barn vil nok gradvis måtte venne seg til en heller spesiell historie som vi håper h*n vil takle den dagen h*n får sin histore presentert. Den dagen kommer - men enn så lenge får vi informere barnet i forhold til det modningsnivået h*n befinner seg i. I tillegg skal vi besøke barnets fødeland i løpet av året.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...