Gå til innhold

Tid ved puppen


kizmiaz

Anbefalte innlegg

Minsten på 3 mnd sovner ofte ved puppen. Som oftest er han bare interessert i å spise av ett bryst om gangen, og det går 2-3 timer før han vil ha mat på nytt. Greit nok.

Men når han sovner mens han suger, avtar sugingen en del, og det er bare noen tak her og der. Det kommer noe melk og han svelger, men det flommer ikke.

Jeg er rett&slett usikker på om jeg f.eks. etter 15 min skal "hekte ham av" puppen, som da er blitt ganske flat, og vekke ham opp og legge ham på det andre brystet. Eller om jeg bare skal la ham ligge der på det ene brystet og suge helt til han slipper selv, da ligger han gjerne opptil en time og sover og småsuger.

Har prøvd å skifte bryst, men da ender det gjerne med at han sover og ikke vil ta det andre brystet likevel.

Hva gjør dere ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Pupp er sovemedision for både mor og barn, var min erfaring.

Jeg ville hentet han av og latt han sove. Om han ikke er mett våkner han vel bare etterhvert og er mer sulten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min sønn gjorde også sånn. Jeg lot ham få lov til det ved ett eller to måltider, 9-puppen varte ofte til ca 10, han lå og småsov og småspiste og koste seg mens jeg så på tv i godstolen.Kjempekoselig for oss begge to.

Lillesøstra var ikke sånn, når hun ville sove, spytta hun ut puppen og hyylte hvis jeg prøvde å putte den inn igjen og det kom mer melk. Da ville hun ha smokk og sove i fred.

Det er ettermelka som har mest fett, så de har veldig godt av en dose av den. når de ligger sånn og småsuger etter at puppen er nesten tømt får de i seg masse ekstra næring. Gutten min var nesten 10 kg da han var 6 mndr, etter det har vel bare lagt på seg 6-7 kg. Nå er han 6 år.

Synes du skal la ham kose seg til noen måltider, men kanskje ikke hver gang han får mat? Når han blir eldre blir han også mer våken under dagmating. -du har antagelig bare en 2-3 mndr igjen med med halvsovende baby ved puppen...

-tror

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det er lurt å "tømme" en pupp før man begynner på en ny. Det mest næringsrike kommer til slutt.

Jeg pleide å småkile en av mine under føttene. Det hjalp.

mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JEg har hektet av mine når de har sovnet. Ser ingen grunn til at de skal bruke puppen som sutt. Synes du han har spist litt lite, kan du jo vekke ham med f.eks. et stell eller noe i den duren, og så la ham die litt mer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvis han sovner hver gang ville jeg vekket han med enten å la han rape, leke eller bytte bleie på han, og så la han fortsette på samme pupp.

Dersom det skjer en gang eller to i døgnet ville jeg latt han sove.

Tror det er lurt at de sovner også utenom pupp, sånn at de ikke tror at pupp er det eneste som kan få de til å sovne, det kan bli slitsomt etter hvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...