Gå til innhold

Betaling i adopsjonsforum


Gjest X factor

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det tror jeg du kan sjekke på AF's sider...Såvidt jeg husker er det først ca 6000 (når du er reg. som søker, deretter 34000 (v/godkjenning) og så en ca tilsvarende sum når dere får forespørsel..ja, også kommer jo reisen i tillegg da :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AF skriver dette på deres hjemmeside:

Samlede forskudd er fra 01.04.05 redusert til 69.000 kr. Første forskudd er på 6.000 kr, og betales når man registrerer seg som søker i foreningen. Av dette får man som hovedregel tilbake 3.000 kr dersom man ikke blir godkjent av Bufetat. Dersom man selv stopper saken - uansett grunn - får man ingen refusjon.

Annet forskudd er på 32.000 kr og betales etter at man er godkjent av Bufetat. Samtidig med 2. forskudd betaler man 1.000 kr innskudd til reguleringsfondet og 1.000 kr til risikofondet. Fondsinnskuddene refunderes ikke når en sak avsluttes uten gjennomført adopsjon.

Tredje forskudd, som fra 01.04.05 er redusert til 31.000 kr, betales etter at man har fått tildelt barn, men før avreise til barnets hjemland. Dersom man adopterer 2 eller 3 barn samtidig, eller får barnet med eskorte, betales det et tillegg til 3. forskudd. Både for 2. og 3. forskudd kan det gis delvis refusjon, i henhold til regler man på forespørsel kan få fra Adopsjonsforums sekretariat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...