Gå til innhold

Slapp, liten jente


Gjest Valeriana
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Valeriana

Min lille datter på vel et år, har i veldig lang tid vært slapp og utilpass. Jeg begynner å bli relativt bekymret for henne. Hun fikk vannkopper i romjulen og ble hardt angrepet. I kjølvannet av det pådro hun seg en luftveisinfeksjon, og vi ble innlagt på sykehus noen dager. Hun var ok i en periode, men fikk RS- virus, og vi ble lagt inn på nytt- hun strevde med å puste. Vi ble sendt hjem etter noen dager med Ventoline og Pulmicort som skulle tas ved luftveisinfeksjoner. Grunnen til at jeg bekymrer meg er at jeg opplever henne som slapp og hun har lav muskeltonus. hun orker liksom ingenting. Hun er blid og glad når hun er i form, men jeg kan nesten telle på en hånd de dagene hun har vært sprek en hel dag. Jeg synes dette er veldig leit, i og med at hun nå skulle ha vært i full aktivitet og utforsket verden. Sosialt er hun sterk, heldigvis, så jeg ser jo at hun ikke "mangler noe", for å si det enkelt. Hun har ikke så ofte feber, og jeg føler at det er et kriterie når det gjelder å få hjelp på legevakt og hos fastlege. Hva feiler det henne, mon tro?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jubalong70

Jeg synes du skal ta det opp med helsesøster. Spør om du kan få en dobbeltime hvis du tror det kan være nødvendig for at hun skal få oppleve hvordan hun kan være.

Skriv ned symptomer du opplever og fortell dem til helsesøster.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...