Gå til innhold

allergi??


Gjest Metdah

Anbefalte innlegg

Gjest Metdah

hei, vi har en datter på snart 7 år. Hun har vært plaget i det siste av noe som kan ligne på allergi men vi har ikke fått noen klare svar ennå. Startet med et øye som ble hovent og rødt, ble litt puss i det også. Samme side av ansikt har jeg oppdaget at nesen er helt synlig tett, ser at det nesten ikke er åpning der. Vi har tatt allergi prøver men ikke fått svar.den første legen vi oppsøkte mente at det var pollen allergi og ga oss medisiner mot dette. Men øyet ble ikke bedre og vi oppsøkte en ny lege, hun mente at det ikke var allergi men var veldig usikker, hun mente at hun hadde en halsbetennelse og valgte å sette henne på en antibiotika kur og i tillegg behandling mot øyekatarr.Denne legen sa at dette kunne kansje være kyssesyke eller skarlagens feber. hun har ikke feber men er ikke helt i form heller av dette. Men vi stoppet da på disse allergi medisinene. Nå har hun tatt dette midlet mot øyekatarr i mange dager og er bedre men fortsatt ikke bra, å som sagt er nesen helt igjen på den ene siden. Er så usikker på hva dette kan være.Vi har også en liten hund i huset som vi har hatt i snart tre år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Per H Finne, Professor i barnesykdommer

Av din beskrivelse kan allergi være en forklaring på den tette nesen.Ved allergi hovner slimhinnen opp.En sjelden årsak er også at neseskilleveggen er skjev og at det av den grunn blir smalere på den ene siden. Ved allergi er pollen en vanlig årsak. Det kan behandles med medikamenter som barnet tar gjennom munnen (Zyrtec) eller nesedråper, som ofte inneholder bl.a litt kortison.Det finnes mange preparater. Kyssesyke eller skarlagensfeber kan legen skille mellom ved hjelp av prøver fra hals eller blod. Dersom barnet hovner opp i øynene, kan det være en allergi, pollen, men er det puss(materie) øyekroken tyder det på en infeksjon. Begge deler kan behandles med øyedråper, men av forskjellig type. Er den en øyekatarr med puss, må du passe på at du vasker vekk materien på øyelokksranden før du drypper dråpene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...