Gå til innhold

Hei igjen fra nydelige Colombia!!


michel1365380617
 Del

Anbefalte innlegg

michel1365380617

I dag er det akkurat ei uke sida vi landa her, og jammen har vi opplevd mye spennende. Mandag fikk vi vår etterlengta lille prins og det har gått så utolig bra. Han er en nydelig liten sjarmør, som smelter alle hjerter på hans vei. Overtagelsen var en drøm, og tilbake på hotellet var det veldig tydelig at det var jeg som var hans mamma!! Nå etter 5 dager er han helt trygg på oss alle. Koser med pappa og storesøster også nå. Det er et deilig liv vi lever!!

Snuppa bor ute i svømmebassenget omtrent hele dagen og lille prinsen koser seg trygt på land. det har vært litt skummelt med alt vannet, men i dag godtok han å bade sammen med mamma!!

Da vi fikk lille gullet hadde han et ganske så nytt myggstikk i panna. Det såg nesten ut som om han hadde slått seg.... Etter en dag var det tydelig at det var gått betennelse i det, og det såg mer ut som et litt fjell. Det var illrødt og ømt. Så på onsdag bar det til sykehuset med han. Måtte til med 3 ulike medisiner stakkars liten..... Det har ikke blitt no bedre, og tidligere i dag ramlet han og slo hodet i en stol....... Så klart på kulen......... Det ble masse gråt og tårer på lille gullet, og kulen såg enda verre ut... Så blir det ikke bedre om et par dager, må vi tilbake på sykehuset og kansje kutte opp kulen for å få ut det pusset som er inne i kulen... Ut må det..

Men til tross for dette er gullet smilende blid. han spiuser og drikker godt!! Elsker å slappe av på fanget til mamma med ei flaske... Han er kjempe rolig, og det er deilig i denne varmen...

I Dag var vi tilbake til icbf på intervju, og det gikk kjempe bra. Nå krysser vi fingrene for at vi får en domstol som jobber godt..

Vi er her forresten sammen med et annet par.Vi koser oss sammen, og i morga skal vi shoppe!!! Så frem til neste gang............... Nyt livet hjemme, for vi nyter livet her!!!

Hade bra så lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

elly

Gratulerer så mye med en liten cali prins. Utrolig kjekt med slike gla meldinger her på dol.

Dere må nyte dagene i Colombia, det er en spesiell tid som er fin å se tilbake på. Og shopping i Colombia er absolutt ikke feil (litt misunnelig, ja ....).

Kjekt å høre at det går bra med store og små! Gleder meg til neste reise innlegg :-).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ZipaqCali

Hei hei!!

Det er så spennende å høre fra dere!! Cali ligger dypt i våre hjerter, så når du skriver fra deres hverdag, kommer di gode minnene mine opp fra vi var i Cali og Colombia. Vil anbefale dere å reise på markedet, kjempe koselige mennesker der og mye spennende å handle til en billig penge. Regner med at dere er kjempe fornøyd med Maria Elena (vår favorittperson i hele Colombia....Kos dere masse masse

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Colombiamamma

Er kjempehyggelig å lese meldingene fra dere her inne.

Kos dere videre i Colombia.

Gleder meg alt til neste oppdatering fra dere.

Hilsen fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...