Gå til innhold

Elsker ungene mine


Shadow 650

Anbefalte innlegg

Eg føler meg så rik: har 2 fantastiske barn. De er 50-50 hos meg og faren. Når de kommer til meg, merker eg at eg skjerper meg. Rydder, vasker, pynter og kjøper inn mat. Når eg er alene, er det ikke så nøye, liksom.

De er så skjønne! Eg merker de er kjempe glade i mammaen sin, og de "bobler" inni meg nå de kysser meg på kinnet, eller sier de er "super-duper"glad i meg. *godt*

I år skal de være med meg i jula. Eg har høy skjerpingsfaktor der også. (liker ikke jula, sånn egentlig. Har ikke familie selv)

Vi har leid en hytte på høyfjellet. Tror det skal bli kjekt å ta dem med til snøen. Juleverksted, spill, puzzlespill og film... eg tror vi kommer til å få det greit. Ikke det store gavehysteriet. Lys, varme og ro... og noen presanger. :o)

Føler meg rik!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er vel kanskje noe i det, da, at man lever for ungene sine. :-) Jeg har også 2 jeg ville gjort absolutt alt for, og det er de som får meg til å kjenne meg levende - på alle måter.

Jula deres høres jo kjempefin ut, dere kommer til å kose dere glugg ihjel! ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

''I år skal de være med meg i jula. Eg har høy skjerpingsfaktor der også. (liker ikke jula, sånn egentlig. Har ikke familie selv) Vi har leid en hytte på høyfjellet. Tror det skal bli kjekt å ta dem med til snøen. Juleverksted, spill, puzzlespill og film... eg tror vi kommer til å få det greit. Ikke det store gavehysteriet. Lys, varme og ro... og noen presanger. :o) Føler meg rik! ''

Ja jeg har tre av dem og føler det samme :) Det høres ut til at dere skal få en superkoselig jul :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig! Det høres ut som om dere får en fantastisk julefeiring!!!

Har selv to barn som jeg også elsker kjempehøyt. Det kan ikke beskrives hvor heldige vi er, vi som har fått to barn til låns, to friske og viltre unger som krever at vi selv prøver å være ålreite mennesker :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...