Gå til innhold

knuste doen


Hugmee

Anbefalte innlegg

Min sønn på snart tre år klarte lille julaften å knuse toalettet. Skjønner ikke at det skal være mulig! Ingen rørlegger kunne selvsagt hjelpe oss i jula så i morgen kommer de endelig.

Tenkte først at vi kan prøve å reklamere siden toalettet er forholdsvis nytt, men neida - dere han jo selv knust det var svaret. Ringte så forsikringsselskapet vårt og traff en meget hyggelig dame. Jeg måtte jo være ærlig om hva som var skjedd og hun bare lo. Sa at dette er helt typisk for barn i den alderen (når det først skjer da) de sitter på do og synger og spreller med bena og får til bevegelser toaletter ikke er laget for. Så da slipper vi heldigvis med kun egenandelen der.

Blir virkelig deilig å skulle få tilbake toalett i samme etage som soverommene. Ikke moro og stå opp hver natt når barna i halvsøvne tusler inn på det ødelagte av ren vane. Ikke hjalp det å teipe igjen lokket heller :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...