Gå til innhold

operasjonen er over....


ringerikskringla

Anbefalte innlegg

ringerikskringla

tirsdag ble veslemor operert for sjeling. Det gikk kjempe fint og hun kom seg fort.Jeg selv synes det var ekkelt og være med henne inn og ha henne på fanget når de ga narkose.Klarte og være helt rolig men når jeg måtte gå fra henne så kom tårene.Vet jo att dette var ett lite inngrep men det er nå rart alikevel når det kjæreste du har skal igjennom det.Jeg selv trodde hun ville sove hele den dagen og det ville bli mye gråt men nei da,hun satt på fanget og sov ca 1 time etter inngrepet også var det full fart igjen..Hun har ikke klaget en gang og vi fikk masse fin hjelp av alle på sykehuset..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så bra! De er kjapt på beina igjen disse små! :o))

Poden her var på hjertekontroll i dag forresten, alt var helt fint og ingen tiltak er nødvendige. :o)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner deg veldig godt, en narkose er en narkose.....ikke noe hyggelig når foreldre må følge barn til operasjon.

Tenker tilbake på meg selv, ble operert for det samme da jeg var liten, men dengang fikk ikke foreldrene være på sykehuset, kun på besøk. De snek seg ut mens pleierne oppholdt oss små og DET må jeg si har nok satt sine spor, å bli forlatt om du skjønner. Bra tidene har forandret seg og at foreldrene fåt være sammen med barna på sykehuset.

Lykke til videre, det går bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fint! :) De er raskt tilbake i form somregel ja. Huff, jeg husker også tårene rant når de sovner av narkosen. Det ser jo skummelt ut.... Håper synet ble bra da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AneM1365380603

Så fint å høre at det gikk bra. Vi fikk forresten brev i dag med innkallelse til undersøkelse. Det er denne undersøkelsen som avgjør om vår datter skal opereres eller ei. Det er samme operasjon som deres datter har hatt. Jeg blir veldig lettet da over å høre at det gikk så bra for dere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flott at det gikk bra!

Har vært med på narkose på en av ungene en gang, og jeg grein jeg også - det er ganske sterkt å se dem bli tilsynelatende livløse og slappe selvom vi vet at de bare "sover".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Operasjoner er ofte verre for foreldrene, enn for ungene (psykisk, i alle fall) - heldigvis. Glad det gikk bra med operasjonen!

Det er ikke noe morsomt med innsovingen før operasjon, og det er naturlig å være bekymret/redd når den lille er på operasjonsbordet - skulle bare mangle! Det er tross alt det kjæreste man har!

Mange klemmer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...