Gå til innhold

Datteren min ble kjempeskuffet vedr videregående skole


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Datteren vår kom inn på sistevalg (helse og sosial) i dag. Sier hun følte seg tvunget til å søke dette som sistevalg.Hun er kjempeskuffet og sier hun ikke ønsker dette. Hun ønsket i utgangspunktet studiespesialisering. Har snitt på 3.9. Hun står på venteliste som nr 43 og 64 på de to andre valgene, og ser det som utelukket at hun får plass. Hva kan vi foreldre gjøre for å hjelpe henne og kan noe gjøres? Hun er kjempemotivert til å gå på skole, men ikke sistevalget som hun mener ikke er det riktige for henne.



Anonymous poster hash: db25b...58e
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Datteren vår kom inn på sistevalg (helse og sosial) i dag. Sier hun følte seg tvunget til å søke dette som sistevalg.Hun er kjempeskuffet og sier hun ikke ønsker dette. Hun ønsket i utgangspunktet studiespesialisering. Har snitt på 3.9. Hun står på venteliste som nr 43 og 64 på de to andre valgene, og ser det som utelukket at hun får plass. Hva kan vi foreldre gjøre for å hjelpe henne og kan noe gjøres? Hun er kjempemotivert til å gå på skole, men ikke sistevalget som hun mener ikke er det riktige for henne. Anonymous poster hash: db25b...58e

Hun kan ennå avvente siden det er sisteønsket hun er tildelt plass på. Dere kan ringe opptakskontoret og undersøke sannsynligheten for at hun kommer inn på noen av de andre ønskene, og hun selv kan møte opp ved studiestedet første (to) uken(e) og være beredt på å ta plasser til elever som evt ikke møter opp. Siste utveg er å ta første år ved helse og sosial samtidig som hun tar opp fag slik at hun kommer inn på det hun ønsker neste år. Dere kan ut over dette realitetsorientere henne på at resten av livet ikke går tapt om hun ikke får det som hun helst vil ett år eller to, selv om det sikkert føles slik nå... ;)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...