Gå til innhold
AnonymBruker

Når far og datter ikke har et godt forhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Min mann og vår datter har et komplisert og negativt forhold. De krangler mye og min mann klager mye til meg om hennes oppførsel. Samtidig stiller han opp med penger og praktiske ting. Og vår datter ( 19 år)  klager til meg ang faren. Jeg ser absolutt en del umodne og vanskelig trekk hos vår datter. Hun har psykiske plager og en ADHD-diagnose. Hun har også løyet til barnevernet om han. Sagt at han slår henne . Han fikk store problemer pga det. Min mann har fått nok og har liksom gitt opp. Jeg syns det gjør så vondt noen ganger fordi jeg elsker vår datter og ser at hun strever. Hver dag må jeg høre på at han sier noe negativt om henne. Det gjør noe med mine følelser for min mann, noe sårt og vanskelig som jeg ikke klarer å få tak på. Hun er jo voksen og jeg burde ha støttet min mann men samtidig trenger min datter meg. Hva burde jeg gjøre? 

Anonymkode: 9d67f...180

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Har dere fått snakket skikkelig om episoden hvor hun løy? Har deres datter bedt om unnskyldning?

Forstår det er vanskelig og at det er belastende for deg å stå på midten. Kan familierådgivning eller annen type ekstern hjelp være aktuelt? 

Anonymkode: b57b1...657

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her