Jump to content
Sign in to follow this  
Glitter

Hvilken løsning på rom til barna

Recommended Posts

Glitter

Hei. Jeg skal flytte i ny bolig med tre soverom. Har to barn på 8 og snart 5 som er hos meg annen hver helg og etter hvert når jeg blir bedre psykisk skal de være hos meg mer. 

De er vant til å dele rom og dermed ikke vant til å sove alene. Først tenkte jeg de skulle få hvert sitt rom, men så ble jeg usikker. Kanskje det er best at de har ett soverom og ett lekerom? 

Tenker på siden de ikke er så veldig mye hos meg så er det kanskje best at de får beholde tryggheten ved å dele rom enn så lenge så kan de få hvert sitt når de blir eldre heller. Ser vel for meg at 8-åringen gjerne vil ha eget rom, men han yngste tror jeg fort kan føle det utrygt å sove alene. Han har tatt skade av at jeg da han var under to år ble brått borte fra han i form av at det gikk fra at han bodde hos meg 70% av tiden og jeg ble innlagt og siden har ikke han eller storebroren bodd hos meg. Han eldste var jo eldre og selv om det har preget han også så kunne jeg forklare han ting da ting ble som de ble. De har vært hos min mor annen hver helg hvor jeg har vært i lamme og nå i sommer først begynte vi med at de overnattet hos meg. Så jeg ser for meg at lillebror trenger at storebror sover på samme rom. 

Samtidig vil det kanskje bare være en overgang? 

Hva ville dere gjort? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Xtra

Jeg synes jeg det var en god idé at de deler soverom og har et lekerom i tillegg, særlig når de er vant til å dele. Kanskje du kan høre med femåringen hva han foretrekker? Antar det er større sannsynlighet for at åtteåringen ønsker eget rom, men antakelig synes han (enn så lenge) det er helt greit å dele også. Tenker tryggheten er aller viktigst for minstemann.

 

Dette er bare mine høyst ufaglige betraktninger om saken ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...