Gå til innhold

Vi ønsker råd og tips


katteugla

Anbefalte innlegg

Hei

Vi er et par på 27 og 32 år som er helt i startgropa for å adoptere. Vi fikk de endelige beskjedene fra sykehuset i forrige uke om at prøverør ikke er mulig.

Vi sanker derfor endel info. angående adopsjon. Er det noen som har tips i forhold til valg av land, søknadsprosess, tid osv? - det ville vært fint

Hilsen Katteugla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gå inn på nicklisten http://nicklisten.com og klikk på lenker.

Der finner du lenkene til de tre adopsjonsformidlerne, mange "lands-sider" og private hjemmesider.

Om dere ikke allerede har gjort det, så ta kontakt med formidlerne og få tilsendt informasjonshefter - masse interesant lesestoff. De vet nok også hvilke land som trenger mest foreldre for øyeblikket :)

Spennende tider dette... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I tillegg til tipsene fra thaimor, vil jeg anbefale http://www.adopsjon.com/ med beskrivelse av adopsjonsprosessen fra A - Å og lenker til masse ressurser og sider om ulike giverland.

Ellers kan jeg ikke dy meg for å anbefale adopsjon fra India. Her er link til ei side om adopsjon derfra: http://www.angelfire.com/country/indiaadopsjon/ Vi har selv adoptert to skjønne gudegaver fra dette spennende landet via Verdens Barn og er svært tilfreds på alle måter! Ønsker du nærmere informasjon, må du gjerne maile meg på [email protected] !

Hilsen fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Wasserfaldfelder

Hei, Kattugla!

Så spennende at dere har begynt å tenke på adopsjon! Det er et utrolig spennende svangerskap, dere har mye å glede dere til.

Det første vi pleier å anbefale folk som har så vidt begynt å tenke på adopsjon, er å ta kontakt med sosialkontoret. Noen sosialkontor er svært treige(og må purres på), og på den tiden de bruker til å få kommet i gang, har dere bestemt dere. Det som var viktig for oss da vi skulle bestemme oss for land, var å finne noen kriterier som var viktigst for oss. For noen er kanskje alder på barnet, utseende, kjønn el.l. som får høyest prioritet for valg av land. For oss var det hvor lang tid adopsjonsprosessen i landet tar, som ble det avgjørende(vi valgte til slutt Colombia, byttet fra Korea i midten av prosessen). Dere er jo ganske unge, så dere er vel ganske "garantert" å få et lite barn fra de fleste giverland, dersom dere ønsker det.

Lykke til med valget!

Du må bare stille flere spørsmål hvis du lurer på noe. Her på DOL svarer de på det meste!

Hilsen fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...