Gå til innhold

Ventetid India?


Gjest 8noddy8

Anbefalte innlegg

Gjest 8noddy8

Hei

Kan noen si noe om ventetid for tildeling/hentereise til India, Mumbai? Først og fremst er vi interessert i AF, men VB er også interessant.

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mumbai mamma

Vi adopterer gjennom VB og

ventetiden i India kan variere veldig. Men min erfaring akkurat nå, er at det ventetiden ligger på mellom 4-9 mnd fra papirene sendes til Mumbai til du kan forvente en tildeling. Etter dette er det sakt 5-7 mnd til henting, og dette ser ut til å stemme i de fleste tilfellene.

Vi gleder oss til å komme ned til Mumbai igjen litt utpå høsten, var der i 2000 og det var en utrolig fin opplevels.

Barnehjemmet VB adopterer fra er veldig flott, de som jobber der gjør en utrolig insats med barna, vi så med en gang at de hadde det godt der. de fikk mye kos, og ble tatt vare på etter beste evne.

Vi kan trykt anbefale VB som formidler.

lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ikke undertegnet

Hei!

Vi vurderte også India og spurte AF om ventetiden for noen uker siden. Svaret vi fikk var at det er lang ventetid på India i AF nå, iallefall over 1 1/2 år. Du bør nok ringe og sjekke med dem om det gjelder enda. Når det gjelder VB så er det sikkert kortere ventetid, de trenger visst flere søkere på India. Så ang. ventetiden tror jeg VB er det beste valget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Vi har adoptert to barn fra India via VB og har bare gode erfaringer. Ventetiden ser ut til å være rimelig stabil hos VB, og Mumbai mamma er vel den mest oppdaterte av oss to der:-)

Ventetidene kan selvsagt variere. Vi har ventet i overkant av 7 mnd. _etter_ tildeling før vi kom hjem med barnet begge ganger, mens ventetiden _før_ tildeling var på hhv. 6 mnd. og 3 mnd. etterat papirene var sendt India.

Vi har også adoptert fra to ulike barnehjem, CWD i Delhi og BSSK i Pune syd for Mumbai. Begge steder er veldrevne og gode barnehjem hvor vi har sett med egne øyne at barna får godt stell og godt med oppmerksomhet fra ayahene. VB har alnge tradisjoner på samarbeid med de ulike organisasjonene i Mumbai, Pune og Delhi og jeg har derfor inntrykk av at adopsjonsarbeidet derfra fungerer svært godt. Anbefaler derfor adopsjon fra India via VB på det varmeste.

Hilsen fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...