Gå til innhold

kviser..på rumpa...


Gjest arrghhhh

Anbefalte innlegg

Gjest arrghhhh

jeg er plaget med kviser på rumpa.det er ofte store kviser,og det er ikke bare stygt, det er vondt også.det er spes. om sommeren jeg får mange.

noen råd?noen som har prøvd tannkrem rådet og har gode erfaringer?for det er litt stress og klissete og holde på med det for ingenting liksom...

ville gjerne blitt kvitt dem for godt...går det an å bruke vanlige kvisekremer som egentlig er beregnet på ansiktet og sånt?

takk for svar....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Straw-Berry

Hei! Har hørt at det hjelper med å tørke seg godt der hvor kvisene er. Etter dusjen og bading tar du å "gnikker" for å si det rett ut,på stedet. Det kan ta en tid før det viser

tegn til bedring.

Lykke til da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pricilla

Første bud: Kutt ut sjokolade, brus (sukker) og fet mat! Kjøp noe kvise-kverk og smør på. Hør på apoteket f.eks. hva de anbefaller, er som regel bedre varer der enn på H&M, Cubus osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første bud: Kutt ut sjokolade, brus (sukker) og fet mat! Kjøp noe kvise-kverk og smør på. Hør på apoteket f.eks. hva de anbefaller, er som regel bedre varer der enn på H&M, Cubus osv.

Kviser er resultat av overproduksjon av talg i underhuden, eller betennelser i talgkjertler. Sukker, fett eller liknende spiller ikke inn på om du har kviser, selv om det kan virke inn på hvor fet huden er (dette har ikke noe med kviser å gjøre).

Spesielt i og med at det er store kviser tyder det på at det er noe mer enn hva som kan fremkalles av fet hud. Du kan for eksempel ha det som heter Seborreisk (?) eksem, en ikke altfor uvanlig sykdom som lett kan kureres med midler som Tetracyclin eller Roaccutan.

Kvise-kverk funker veldig sjeldent i form av krem, det kan også risikere å ha en negativ effekt på huden i det aktuelle området.

I og med at dette er et spesielt stort problem på sommeren, bør du sjekke om det er noe som er veldig annerledes i påkledning, f.eks, eller om det kan være en allergi (mot matvarer eller allergener som pollen, myggstikk, denslags). Du kan også prøve å bytte såpe.

Spør gjerne en lege, gjerne på forum for hud og hår!

Det er MANGE misforståelser ute og går når det gjelder dette, og det er synd, for det er de færreste rådene som hjelper, og de fleste er bare ødeleggende for balansen i huden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...