Gå til innhold

Kinasøker 1. gang


Gjest gravid i hjertet

Anbefalte innlegg

Gjest gravid i hjertet

Hei

Vi fikk endelig godkjenning fra BUFA for 2 uker siden, og føler at vi virkelig er gravide nå! Vi skal til Kina, og vi har fått beskjed fra VB om at vi er blant de aller første for kvoten i 2004. Forhåpentligvis kan vi altså hente vårt etterlengtede barn i løpet av våren 2004. Vi vet ikke så mye om hva som venter oss nå, og det hadde vært fint å høre fra andre med erfaringer. Alle råd og gode tips tas imot med takk! Hører gjerne fra andre som også er "førstegangsfødende". Hverken kjønn eller alder spiller noen rolle, men vi er relativt voksne - vordende mamma er 44 og vordende pappa er 39. Vi har derfor sagt at vi mer enn gjerne tar imot et litt større barn. Vi er godkjente for 0 - 4 år. Noen som har synspunkter på det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Gratulerer med godkjennelsen! Vi er også kinasøkere og bruker VB. Våre papirer gikk til Kina i november i gjor.

Men jeg forstår ikke helt hva du mener med 2004 kvoten.... Hvis dere er i denne, betyr det at papirene tidligst blir sendt i desember 2003, og da blir det hvis intet endrer seg med hensyn til ventetid i Kina tildeling ca et år etter det, altså begynnelsen av 2005. Kan det være at dere er i begynnelsen av 2003 kvoten VB har ment? Håper nå det da!

:-)

Lyyyykke til! Forresten så kan jeg anbefale VB sine websider,hhht:///www.verdensbarn.no. De har laget en spørrespalte der man kan legge inn adopsjonsspørsmål, og det er masse opplysninger om Kinaadopsjon der.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...