Gå til innhold

Tisse på seg om natten


ashild

Anbefalte innlegg

Sønnen min var 3 år og 1 md da han sluttet med bleie dag + natt. Han sluttet "over natten" så vi har aldri hatt noe "problem" med at han har tisset seg ut hverken dag eller natt. Nå er han 3 år og 8 md og har i ca 2 uker nå våknet på natten og skvettet på seg og gått på do for å tisse ferdig. Et par av nettene har han sovet hele natten gjennom og vært klissvåt om morgenen. På fredag tisset han på seg to ganger i parken, men parkleder sa at de hadde lekt så veldig intenst at han sikkert hadde glemt å gå på do og det kan jo skje, men det er natten som "bekymrer" oss. Han ble storebror 5 dager etter at han sluttet med bleie så vi forventet oss et tilbakefall, men ikke så lenge etterpå. Jeg har sagt at hvis han fortsetter å tisse på seg om natten må han begynne med bleie og da blir han helt hysterisk og holder seg for ørene for bleier har han sluttet med sier han. Hva skal vi gjøre?? Noen gode tips??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville ha sett det ann litt til når det gjelder tissingen om natten, gitt han en sjanse. Men det er i grunnen bare tull at dere må vaske sengetøy hver dag når det finnes bleier til å ta hånd om dette problemet.

Stå på ditt, når det gjelder at han må begynne med nattbleie igjen, men la han vende seg til tanken først. Hvis han en kalender, ring rundt en dag om en en eller to uker og si at om han fortsatt tisser på seg når den dagen kommer, så får han på seg nattbleie igjen.

Husk at sengevæting kan vare til de er 7, 8, 9 eller enda eldre, og da er det best å vende de til å bruke nattbleie mens han fortsatt er så liten. Det blir vanskeligere å få aksept for nattbleien når han blir eldre. Noen ganger må vi som foreldre ta fornuftige avgjørelser selv om de er upopulære.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...